TYT paragraf soru bankası önerisi

Ömer.jac

Decapat
TYT Türkçede 25-30 arası net yapıyorum ona göre paragraf soru bankası önerir misiniz? Daha önceden arı ve benim hocamın kitabını çözdüm.
Not: Anlam bilgisinden 2-3 yanlışım çıkıyor gerisi hep dil bilgisi olduğu için çözemiyorum o zorlukta bir kitap önerin :D.

TYT Türkçede 25-30 arası net yapıyorum ona göre paragraf soru bankası önerir misiniz? Daha önceden arı ve benim hocamın kitabını çözdüm.
Not: Anlam bilgisinden 2-3 yanlışım çıkıyor gerisi hep dil bilgisi olduğu için çözemiyorum o zorlukta bir kitap önerin :D.

Hocam bende sınav yayınlarının paragrafını sipariş etmiştim ancak benim hocam gönderdi satıcı. Bende vakit kaybetmemek adına başladım. Kitabın kapağında zor olduğu yazıyordu. Benim ilk paragraf kitabım olduğu için seviyesini bilmiyorum ancak %90 doğru yapıyorum soruları. Bu kaynağın seviyesini merak ediyorum. Ve bu kitaptan sonra hangi kitabı almalıyım?

Hocam bende sınav yayınlarının paragrafını sipariş etmiştim ancak benim hocam gönderdi satıcı. Bende vakit kaybetmemek adına başladım. Kitabın kapağında zor olduğu yazıyordu. Benim ilk paragraf kitabım olduğu için seviyesini bilmiyorum ancak %90 doğru yapıyorum soruları. Bu kaynağın seviyesini merak ediyorum. Ve bu kitaptan sonra hangi kitabı almalıyım?

Öncelikle sadece paragraf çözerek net artışı zor olur kitap okuyarak ve ek olarak paragraf çözerek bu süreci ilerletmelisin ha ben kitap okuyorum diyorsan sıkıntı yok paragraftan devam et. Kitaba gelecek olursak yani kitap öyle abartılacak kadar zor bir kitap değil ama soruları biraz uzun ve anlamayı biraz zorlaştırıyor ama dikkatlice çözersen sıkıntı olmaz. Daha sonra ne çözeyim diyorsan benim çözdüğüm arı yayınlarının paragrafın ritmi kitabı benim hocamın üzerine iyi gider ayrıca çıkmış soruları olsun seviye testleri olsun anlama ve süreyi yönetme kabiliyetini gerçekten geliştiriyor.

Kitabı incelemek istiyorsan:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı