TYT Sıfır Risk ve 3D paragraf bitirildikten sonra paragraf kitabı alınır mı?

Eriksen

Hectopat
Yer
Danimarka,Kopenhag
Arkadaşlar Sıfır Risk ve 3D paragraf kitaplarını bitirdim. Sizce bundan sonra paragraf denemelerine mi geçmeliyim yoksa bir kitap daha çözmeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
27-28+ net yapıyorsanız deneme çözerek zamanla artacaktır. Yine de deneme kitabı alıp günde 1 test çözülebilir.

Dil Bilgisini bitirmeye odaklan bir an önce ondan sonra da branş denemelerine geç. 2 Kitap bitirmiş birine göre az netler ya verimli çalışmadın ya da dil bilgin çok eksik. Konuları bitirip denemelere geç 4 ay kalmış AYT'ye açıl yavaş yavaş.

Dil bilgisini bitirmeye odaklan bir an önce ondan sonra da branş denemelerine geç. 2 kitap bitirmiş birine göre az netler ya verimli çalışmadın ya da dil bilgin çok eksik. Konuları bitirip denemelere geç 4 ay kalmış AYT'ye açıl yavaş yavaş.

Evet dil bilgim 0 sadece paragraf noktalama işareti ve yazım kurallarını biliyorum ayrıca çok da Türkçede vakit kaybetmek istemiyorum önümde kocaman AYT fen ve mat var.

Evet dil bilgim 0 sadece paragraf noktalama işareti ve yazım kurallarını biliyorum ayrıca çok da Türkçede vakit kaybetmek istemiyorum önümde kocaman AYT fen ve mat var.
Her gün sabah max 1 saat olabilidiğince kısa ve içine sinen bir hocadan Türkçe çalış ve soru çöz, sıkıştırabilirsen 1-2 de paragraf ekle sonra yoluna bak. Sayısalcısın Türkçeyi 40/40 yapmak için vereceğin çabaya asla değmez AYT halletmen lazım ama Türkçen en azından 30-35 olsa iyi olur. Eğer AYT fullemeye başlarsan o zaman TYT fullemeyi dert edinirsin.

3D paragraf kitabını almayın krallar kalitesiz soruları çok var. 1. paragraf kitabı olarak Bilgi Sarmal'ı bitirdim 3D'yi 2. paragraf kitabı olarak çözüyorum. Bilgi Sarmal bin basar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı