Hemen hemen bende bu hafta başladım TYT'ye ben yapıyor gibiyim sen de yapabilirsin. Zaten ÖSYM'nin dili daha kolay olduğu için ÖSYM'den çözünce daha yüksek geliyor.
Hemen hemen bende bu hafta başladım TYT'ye ben yapıyor gibiyim sen de yapabilirsin. Zaten ÖSYM'nin dili daha kolay olduğu için ÖSYM'den çözünce daha yüksek geliyor.
Hocam zaten sosyaldeki 20 sorunun 10-15 tanesi yoruma dayalı sorular oluyor TYT'de bunun üstüne birazcıkta bilgi birikimi olursa her türlü yapılır mesela coğrafyada iklim, nüfus ve doğal afetler konularını çok iyi bilmelisin felsefe ile dindeki kavramları bilmelisin tarihte biraz daha fazla bilgi gerekiyor.
Hocam kitaba 1-2 bakış atıp 10 net yükselteceğinizi zannediyorsanız mezuna bırakın bence. 15 net yapmanız için tarih ve coğrafya konularını bilmeli ve en azından 2-3 kitap bitirmeniz lazım. Eğer konuları bilmiyorsanız 1 haftada kamplardan izleyeceğiniz konuları zaten sınavda unutursunuz. 9-10 konuları 2 yıllık bir müfredat.
Tarih zaten yoruma dayalı geliyor. Coğrafya için Coğrafyanın Kodları kampını bitir hızlıca. Felsefe bilmiyorum ben de yapamıyorum . Din için yorum sorularını yaparsın, Mezhepler, sahabeler ve Allah'ın sıfatlarına çalış.
Hocam kitaba 1-2 bakış atıp 10 net yükselteceğinizi zannediyorsanız mezuna bırakın bence. 15 net yapmanız için tarih ve coğrafya konularını bilmeli ve en azından 2-3 kitap bitirmeniz lazım. Eğer konuları bilmiyorsanız 1 haftada kamplardan izleyeceğiniz konuları zaten sınavda unutursunuz. 9-10 konuları 2 yıllık bir müfredat.
Tarih zaten yoruma dayalı geliyor. Coğrafya için coğrafyanın kodları kampını bitir hızlıca. Felsefe bilmiyorum ben de yapamıyorum . Din için yorum sorularını yaparsın, mezhepler, sahabeler ve Allah'ın sıfatlarına çalış.