TYT Türkçe için test kitabı önerisi

Makaleler
2
Türkçe için test kitap almayı düşünüyorum. Aklımda normalde paragraf kitabı alıp bitirmek vardı ama öğretmenime sorduğum zaman sadece Türkçeden oluşan deneme alıp çözmemi söyledi. Çok kararsız kaldım. Sizce hangisini yapmalıyım ve yayın öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğretmenin doğru demiş. Çünkü deneme çözdüğünde hem paragraf hem de dil bilgisi çözmüş olursun.
Kesinlikle, millete bakıyorum da deli gibi paragraf kitabı çözüyorlar. Gereksiz :D Bir tanesi fazlasıyla yeterli oluyor. Türkçe netleri deneme ile artar ancak.

Öncelikle paragraf adına bir kitap bitirsen yeterli olur. Kitap olarak da Bilgi Sarmalı kitabını önerebilirim. O arada da dil bilgisindeki eksikliklerini de kapatırsın. Hatta direkt Bilgi Sarmalı'nın soru bankası kitabı olması lazım. Direkt onu al bence. Dil bilgisine de oradan çalışırsın.

Kesinlikle, millete bakıyorum da deli gibi paragraf kitabı çözüyorlar. Gereksiz :D Bir tanesi fazlasıyla yeterli oluyor. Türkçe netleri deneme ile artar ancak.

Öncelikle paragraf adına bir kitap bitirsen yeterli olur. Kitap olarak da Bilgi Sarmalı kitabını önerebilirim. O arada da dil bilgisindeki eksikliklerini de kapatırsın. Hatta direkt Bilgi Sarmalı'nın soru bankası kitabı olması lazım. Direkt onu al bence. Dil bilgisine de oradan çalışırsın.
Hocam dediklerinize kısmen de olsa katılıyorum. Dilbilgisi daha rahat ve önce halledilmeli. Fakat birçok rehber hocam düzenli paragraf çözmeyi öneriyor özellikle paragraf ve geometriyi düzenli çözmezsek belli bir süre sonra çözme hızımız ve çözebilme kabiliyetimiz düşüyor. Günde 15-20 soru bile olsa gayet iyi olur. Ama dilbilgisini öncelikle halledin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı