T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #21 Bazı sorular ve cevaplar eleciyiydi, genele baktığımızda normal diyebiliriz, iyi çalışan yapardı.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #22 ZCPS21 dedi: Bazı sorular ve cevaplar eleciyiydi, genele baktığımızda normal diyebiliriz, iyi çalışan yapardı. Genişletmek için tıkla... Dediğin matematikte geçerli. Türkçede iyi çalışanlar bile zorlandı.
ZCPS21 dedi: Bazı sorular ve cevaplar eleciyiydi, genele baktığımızda normal diyebiliriz, iyi çalışan yapardı. Genişletmek için tıkla... Dediğin matematikte geçerli. Türkçede iyi çalışanlar bile zorlandı.
LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 915 Makaleler 3 Çözümler 7 17 Haziran 2023 #23 Türkçeyle yapınca matematiğe fazla vaktim kalmadı bir 20 dk daha olsa 5,6 tane daha matematik yapabilirdim
Türkçeyle yapınca matematiğe fazla vaktim kalmadı bir 20 dk daha olsa 5,6 tane daha matematik yapabilirdim
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #24 Renster dedi: Dediğin matematikte geçerli. Türkçede iyi çalışanlar bile zorlandı. Genişletmek için tıkla... 38 yapardım. 30 tane işaretledim çıktım.
Renster dedi: Dediğin matematikte geçerli. Türkçede iyi çalışanlar bile zorlandı. Genişletmek için tıkla... 38 yapardım. 30 tane işaretledim çıktım.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.819 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 17 Haziran 2023 #25 erengore dedi: O eyfel kulesini dikenin ben yeditepelerine bineyim. Türkçe yapabilen varsa kendisini tebrik ediyorum, dil bilimci falan olması lazım kendisinin. Genişletmek için tıkla... Harbi ya. Dil bilgisi kolaydı ama, paragraflar sıkıntı. Bu arada hocam tekrar Sosyal'e hoşgeldin
erengore dedi: O eyfel kulesini dikenin ben yeditepelerine bineyim. Türkçe yapabilen varsa kendisini tebrik ediyorum, dil bilimci falan olması lazım kendisinin. Genişletmek için tıkla... Harbi ya. Dil bilgisi kolaydı ama, paragraflar sıkıntı. Bu arada hocam tekrar Sosyal'e hoşgeldin
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 17 Haziran 2023 #26 35 tane işaretledim ama cidden çoğundan emin değilim. Normalde Türkçe'de işaretlediklerimin nerdeyse hepsinden emin olarak çıkardım.
35 tane işaretledim ama cidden çoğundan emin değilim. Normalde Türkçe'de işaretlediklerimin nerdeyse hepsinden emin olarak çıkardım.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.578 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #27 Kolay olduğunu düşünenler ilk şıkkı işaretledi muhtemelen. Ama bilmiyorlar ki aynısından 4 tane daha vardı Son düzenleme: 17 Haziran 2023
Kolay olduğunu düşünenler ilk şıkkı işaretledi muhtemelen. Ama bilmiyorlar ki aynısından 4 tane daha vardı
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #28 Renster dedi: Dediğin matematikte geçerli. Türkçede iyi çalışanlar bile zorlandı. Genişletmek için tıkla... Paragraflar ikilemde bırakıyordu, bu sefer elemeyi Türkçe'den yaptılar galiba.
Renster dedi: Dediğin matematikte geçerli. Türkçede iyi çalışanlar bile zorlandı. Genişletmek için tıkla... Paragraflar ikilemde bırakıyordu, bu sefer elemeyi Türkçe'den yaptılar galiba.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #29 RHEZNOW dedi: Kolay olduğunu düşünen ilk şıkkı işaretledi muhtemelen. Ama bilmiyorlarki aynısından 4 tane daha vardı Genişletmek için tıkla... O kadar doğru ki. Sınavı özetliyor yemin ederim.
RHEZNOW dedi: Kolay olduğunu düşünen ilk şıkkı işaretledi muhtemelen. Ama bilmiyorlarki aynısından 4 tane daha vardı Genişletmek için tıkla... O kadar doğru ki. Sınavı özetliyor yemin ederim.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 17 Haziran 2023 #30 Hocam bizim sınıftaki kızların hepsi ağlayarak çıktı, bu zamana kadarki en zor türkçeydi.