TYT ve AYT matematik için kanal önerisi

Mert Hoca iyidir ama bir yere kadar taşır bence. Temel ile orta seviyeye hitap ediyor. Ben geçen sene AYT kitabını almıştım kitabı harbi kötüydü. Geçen seneki AYT kampını da pek beğenmemiştim açıkçası. Ama TYT için kesin dinlenir harbi iyi anlatıyor. Bir de Eyüp B. var seveni çok ama açık ara en sevmediğim matematikçidir kendisi. İçim ısınmıyor adama birde sen dene belki seversin.

Bıyıklı Matematik var o da iyi ama yine mert hoca gibi temel ve orta seviyeye uygun.

Oyun kanalı gibi konuşan hocalar sıkıyor beni. Eyüp B. iyidir normal girersin anlatır, çıkarsın. Bu düzeyde hocalar genelde iyi iş yapar.

Mert hoca iyidir ama bir yere kadar taşır bence. Temel ile orta seviyeye hitap ediyor. Ben geçen sene AYT kitabını almıştım kitabı harbi kötüydü. Geçen seneki AYT kampını da pek beğenmemiştim açıkçası. Ama TYT için kesin dinlenir harbi iyi anlatıyor. Bir de Eyüp b. Var seveni çok ama açık ara en sevmediğim matematikçidir kendisi. İçim ısınmıyor adama bir de sen dene belki seversin.

Bıyıklı matematik var o da iyi ama yine mert hoca gibi temel ve orta seviyeye uygun.

Oyun kanalı gibi konuşan hocalar sıkıyor beni. Eyüp b. İyidir normal girersin anlatır, çıkarsın. Bu düzeyde hocalar genelde iyi iş yapar.

Hem TYT hem de problemler için hangisini tercih etmeliyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı