TYT ve AYT'de sadece bildiğimiz soruları yapmak mantıklı mı?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba TYT'de az da olsa çalışıyorum işte fakat AYT matematik için zor beceremiyorum. TYT zekamla AYT'de kaç net yapabilirim sizce? Coğrafya tarihim çok iyi AYT sınavına girip TYT tercih yapabilir miyim veya matematik 5-10 tane çözüp hukuk fakültesi kazanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka sana tavsiyem hiç matematik yapamıyorsan edebiyata asılman. AYT matematikten de kolay net çıkarabileceğin konular var. Mantık, logaritma, diziler gibi. Onlara çalışarak iyi bir şey yapabilirsin. Ama edebiyat tarih ve coğrafyan çok iyi olmalı AYT'de.

Ayrıca AYT'ye girip TYT'den tercih yapabilirsin. İlk 4 senelikleri yazarsın altlarına da iki senelik bölümleri yazarsın.

Kanka sana tavsiyem hiç matematik yapamıyorsan edebiyata asılman. AYT matematikten de kolay net çıkarabileceğin konular var. Mantık, logaritma, diziler gibi. Onlara çalışarak iyi bir şey yapabilirsin. Ama edebiyat tarih ve coğrafyan çok iyi olmalı AYT'de.

Ayrıca AYT'ye girip TYT'den tercih yapabilirsin. İlk 4 senelikleri yazarsın altlarına da iki senelik bölümleri yazarsın.

Dostum AYT edebiyat kasmak istiyorum TYT matematik zekamla ve dediğim AYT konuları çalışsam kaç net yaparım hukuk fakültesi kazanabilir miyim?

Dostum AYT edebiyat kasmak istiyorum TYT matematik zekamla ve dediğim AYT konuları çalışsam kaç net yaparım hukuk fakültesi kazanabilir miyim?
Ben sana ne söylesem yalan olur. Net için de bi sayı vermek çok zor. Şimdi diyelim denemelerde türkçeyi 35 net yapıyosun ama sınavda odaklanamadın 30 net yaptın. Psikolojiyle alakalı bu sınav bence. Stres yönetimini de iyi yapman gerekiyor. O gün modunda değilsen netlerine de yansıyor. O yüzden sana 5 10 net yaparsın diyemem.

Ben sana ne söylesem yalan olur. Net için de bir sayı vermek çok zor. Şimdi diyelim denemelerde Türkçeyi 35 net yapıyorsun ama sınavda odaklanamadın 30 net yaptın. Psikolojiyle alakalı bu sınav bence. Stres yönetimini de iyi yapman gerekiyor. O gün modunda değilsen netlerine de yansıyor. O yüzden sana 5 10 net yaparsın diyemem.

Peki dostum teşekkür ederim 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı