TYT YDT için kaynak ve deneme önerisi

TYT Türkçe için limit veya üç dört beş hem branş hem soru bankası olarak.
TYT matematik için özellikle branş deneme olarak ÜçDörtBeş alın çünkü ÜçDörtBeş size her türlü senaryoyu gösteriyor. Hatta denemeye başlamadan önce denemede hangi senaryoyu baz aldığını da veriyor. Mesela bir tane denemesinde seçici soruların fazla olduğu ve TYT standartlarına göre uğraştırıcı olan soru sayısının fazla olduğu diye size senaryosunu söylüyor.

İsterseniz en kolayı Instagram'dan lyrics_neon a atabilirsiniz.

Çok sağ olun hocam, peki sonrasında branş denemesi olarak orijinal çözülür mü ekstra olarak TYT fen için ne önerirsiniz?

Çok sağ olun hocam, peki sonrasında branş denemesi olarak orijinal çözülür mü ekstra olarak TYT fen için ne önerirsiniz?

Orijinal matematikte 25 netleri geçmeye başladığında çözebilirsin. TYT fen içinde bana sorarsan garanti soru çıkan konulara bak ya da hemen öğrenebileceğin konulara falan.

Orijinal matematikte 25 netleri geçmeye başladığında çözebilirsin. TYT fen içinde bana sorarsan garanti soru çıkan konulara bak ya da hemen öğrenebileceğin konulara falan.

Yok hocam yayın olarak söyledim az önce 345 önerdiniz, olur mu mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…