TYT YDT için kaynak ve deneme önerisi

Arkadaşlar öncelikte TYT matematikte geometri, permütasyon kombinasyon, binom açılımı hariç diğer tüm konuları bitirdim fakat problemlerle ilgili günlük 10 soru çözmeye başlayacağım, elimde herhangi bir kaynak bulunmadığı için nereden ilerleyeceğimi bilmiyorum TYT netlerim 30 35 arasıydı en son daha TYT'ye başlamamışken, bu arada Tablet'den çalışıyorum sınava, YDT'ye gelirsek tüm konuları bitirdim ve arkadaşımın verdiği 8 tane deneme vardı 40'lardan başlayıp 70'lere kadar çıktım, çözdüğüm kaynakta ydtpublishing idi. Diğer şeylerden bahsedersek günlük en kötü 1 buçuk 2 saat arası kitap okuyorum ve bunun içerisinde İngilizce makalelerde dahil.
Arkadaşlar sizden isteyeceğim hem TYT olsun hem YDT olsun bana güzel deneme ve kaynaklar önerir misiniz, mesela matematik için Eyüp b. Soru bankasını alıp kafam patlayana kadar çözmek ve kendimi zorlamak istiyorum (alıştırmak için) peki sizler bana ne önerirsiniz?

TYT Türkçe için limit veya üç dört beş hem branş hem soru bankası olarak.
TYT matematik için özellikle branş deneme olarak ÜçDörtBeş alın çünkü ÜçDörtBeş size her türlü senaryoyu gösteriyor. Hatta denemeye başlamadan önce denemede hangi senaryoyu baz aldığını da veriyor. Mesela bir tane denemesinde seçici soruların fazla olduğu ve TYT standartlarına göre uğraştırıcı olan soru sayısının fazla olduğu diye size senaryosunu söylüyor.

İsterseniz en kolayı Instagram'dan lyrics_neon a atabilirsiniz.

TYT Türkçe için limit veya üç dört beş hem branş hem soru bankası olarak.
TYT matematik için özellikle branş deneme olarak ÜçDörtBeş alın çünkü ÜçDörtBeş size her türlü senaryoyu gösteriyor. Hatta denemeye başlamadan önce denemede hangi senaryoyu baz aldığını da veriyor. Mesela bir tane denemesinde seçici soruların fazla olduğu ve TYT standartlarına göre uğraştırıcı olan soru sayısının fazla olduğu diye size senaryosunu söylüyor.

Çok sağ olun hocam, peki sonrasında branş denemesi olarak orijinal çözülür mü ekstra olarak TYT fen için ne önerirsiniz?

Çok sağ olun hocam, peki sonrasında branş denemesi olarak orijinal çözülür mü ekstra olarak TYT fen için ne önerirsiniz?

Orijinal matematikte 25 netleri geçmeye başladığında çözebilirsin. TYT fen içinde bana sorarsan garanti soru çıkan konulara bak ya da hemen öğrenebileceğin konulara falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı