12.sınıfa geçiyorum. TYT matematikten soru bankası almalıyım ama 3D istemiyorum. Halihazırda 3D AYT matematik ve Geometri'yi çözdüm farklı sorular görmek istiyorum.
Barış ve eyüb b AYT matematikte de barışça bakış ve soruyorum kısımlarını çözdüm. Orijinal de arkadaşımda vardı çok basit oldğunu düşünüyorum. Şu an 35-38 net aralığındayım en zor kaynak hangisi?
abi 11'İm ben bide dershane istiyor yarışma var kazanana ödül veriyorlar ama kaynak bitirmek lazım yarışmaya girmek için saçma bencede ama olsun orjinalde çözmedim ama zor olmadığını düşünüyorum
abi 11'İm ben bide dershane istiyor yarışma var kazanana ödül veriyorlar ama kaynak bitirmek lazım yarışmaya girmek için saçma bencede ama olsun orjinalde çözmedim ama zor olmadığını düşünüyorum
Orijinal zaten orta-zor arası 3D yine iyi fakat bunları çözdüyseniz Apotemi barış metin yayınları var en zorları onlarda sınavla alakasız bence garip sorular var denemelere geçmenizi öneririm zaten sizin netinizde kimse soru bankasına ihtiyaç duymaz 3D, orijinal, acil bunların denemesini alabilirsin.