TYT'de matematik neti 5-10'a çıkarılabilir mi?

Öncelikle attığınız videoya baktıktan sonra az da olsa geç kalmışlık hissiyatı gitti gibi oldu ama hala var ayrıca ben de matematiğe engeli koydum gibi kafadan yapamıyorum deyip geçiyorum ama yapanlar nasıl yapıyor deyip üstüne gidiyorum en azından 10 civarı yapabilsem yeter fenim ise fena değil 5-10 arası TYT'de zaten AYT ile işim yokta Almanya'ya gitme durumunuz varsa kendinize de güveniyorsanız gidin bence diyeceğim ama siz bölümden dolayı gidebilirim diyorsunuz sanırım eğer öyle olursa daha iyi olur bu arada yaşlı bakım Akdeniz üniversitesinde var 735 bin ile kapatmış 2024'te kalan sürede yapılır bence radyolojiye göre de düşükmüş radyolojinin istediğim üniversitede sıralaması 400 bin zor ama umarım kazanıp gideriz bu sene istediğimiz bölümlere hayırlısı artık.

Haklısınız aslında matematik yapılmayacak bir şey değil keşke korkumu yenebilsem keşke diyerekte geçmiyor aslında bu tamamen bende bitiyor ama garip bir şey gerçekten :/. Evet Akdenizde 735 binle kapatmış zor değil ve olursa da mutlu olacağım bir bölüm umarım sizde ve bende istediğimiz sıralamayı yapıp istediğimiz bölümlere gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…