TYT’de Mert Hoca ile ilerleyemeyen birisi Eyüp hocaya geçmeli mi?

Tersgenclik

Hectopat
Daha fazla  
TYT için Mert Hoca izliyordum. Matematikte temelim sıfır ve TYT kampında konu anlatımında gösterdikleriyle soru bankasından verdiği ödevlerin alakası olmadığı için yapamıyorum. Soru bankasındakiler aşırı zor, bu yüzden programım aksıyor. AYT ve geometri için de Mert Hoca almıştım ama yine aynı problemle karşılaşmaktan korktuğum için AYT ve geometride başka bir hocayla, mesela Eyüp B. ile devam edip etmemeyi düşünüyorum. Daha önce ya da şu anda Mert Hoca’nın AYT’sini veya geometrisini kullanan biri cevaplayabilirse sevinirim. Bir de AYT matematik ve geometride temelim yok; sizce Eyüp B.’ye geçsem aşırı zorlar mı, yoksa gönül rahatlığıyla geçebilir miyim?

Eyüp b iyidir. Genel olarak orta-zor konu anlatımına sahip. Temeliniz olması gerekiyor. Soruyu çözerken bazen siz zaten bunu biliyorsunuz diyor onu bilmeniz gerekiyor işte. Bıyıklı matematiğide önerebilirim. AYT de ise genelde mert hoca ve Eyüp b öneriliyor ikisi arasından Eyüp b tercih ederdim.

Eyüp b iyidir. Genel olarak orta-zor konu anlatımına sahip. Temeliniz olması gerekiyor. Soruyu çözerken bazen siz zaten bunu biliyorsunuz diyor onu bilmeniz gerekiyor işte. Bıyıklı matematiğide önerebilirim. AYT de ise genelde mert hoca ve Eyüp b öneriliyor ikisi arasından Eyüp b tercih ederdim.

Hocam mert hoca konu anlatımımda kötü bir şeye denk gelmedim ama soru bankasıyla beraber götürünce konu anlatımından bağımsız saçma sapan sorular sorup mahvediyor her şeyi Eyüp b inanılmaz zorlar mı geçsem hiç AYT çalışmadım daha önce ama mert hocanın AYTsinde ve geometrisinde de aynı şeyleri yaşayıp düzenimi mahvetmekten korkuyorum.

Hocam mert hoca konu anlatımımda kötü bir şeye denk gelmedim ama soru bankasıyla beraber götürünce konu anlatımından bağımsız saçma sapan sorular sorup mahvediyor her şeyi Eyüp b inanılmaz zorlar mı geçsem hiç AYT çalışmadım daha önce ama mert hocanın aytsinde ve geometrisinde de aynı şeyleri yaşayıp düzenimi mahvetmekten korkuyorum.

Dediğim gibi temeliniz varsa Eyüp B'nin sıkıntı çıkaracağını sanmam. Dershane bana da mert hoca test kitabını verdi Eyüp B'nin kitabında çözdüğüm konuyu mert hocadan çözemiyorum. Eyüp hocada diyor zaten biraz dinleyin seviyenize uygunsa devam edin diye. Ben bıyıklı Matematik'den konuyu dinleyip Eyüp B'den soru çözümü izliyorum. AYT de de bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı