keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.718 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Mayıs 2024 #11 Tr_temhA dedi: Fenin puanı sosyal ile aynı. Matematikten yapacağı 3-5 net. Neresi zor onu da anlamadım. Trigonometri çözmeyecek. Problem sorularına baksa yeter zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de diyorum ki 1 hafta fen'e baksa gününün hepsi değil 10 net yapar az mı?
Tr_temhA dedi: Fenin puanı sosyal ile aynı. Matematikten yapacağı 3-5 net. Neresi zor onu da anlamadım. Trigonometri çözmeyecek. Problem sorularına baksa yeter zaten. Genişletmek için tıkla... Ben de diyorum ki 1 hafta fen'e baksa gününün hepsi değil 10 net yapar az mı?
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 10 2 Mayıs 2024 #12 keremph dedi: Ben de diyorum ki 1 hafta Fen'e baksa gününün hepsi değil 10 net yapar az mı? Genişletmek için tıkla... Ya tabii ki az değil de zaten kalmış bir ay matematik kampı yapıp +5 net yapsa istediği yeri gelir. Feni herkes yapamıyor.
keremph dedi: Ben de diyorum ki 1 hafta Fen'e baksa gününün hepsi değil 10 net yapar az mı? Genişletmek için tıkla... Ya tabii ki az değil de zaten kalmış bir ay matematik kampı yapıp +5 net yapsa istediği yeri gelir. Feni herkes yapamıyor.