Ubisoft, 15 Oyununun Çok Oyunculu Özelliklerini Kapatıyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.795
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Ubisoft Çok Oyunculu

Ubisoft, klasik oyunlarının çok oyunculu ve diğer çevrimiçi hizmetlerini yıllar geçtikçe rutin olarak kapatıyor. Son olarak şirket, 2022’de aynı muameleyi görecek oyunlarının listesini paylaştı. Assassin’s Creed, Anno, Far Cry ve Splinter Cell gibi isimlerin bulunduğu yeni duyurulan listedeki oyunların çok oyunculu özellikleri 1 Eylül’de kapatılacak. Tüm çok oyunculu ve çevrimiçi özellikleri kapatmanın yanı sıra, Assassin’s […]

Devamı: Ubisoft, 15 Oyununun Çok Oyunculu Özelliklerini Kapatıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Blacklist efsanesini de kapatmazsın yani, UBI'nin yaptığı en iyi oyunlardandı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Blacklist efsanesini de kapatmazsın yani, UBI'nin yaptığı en iyi oyunlardandı.
Evet üzücü ama oyunun online serverinde toplasan 100-200 kişi oynuyordur belki daha da az. Sunucu parası da bedava olmadığına göre bence firma açısından bakarsak mantıklı karar. Geçen Far Cry 3 girdim mesela oyunda kimse yok. Ne Co-op buluyor ne de pvp buluyor.
 
Evet üzücü ama oyunun online serverinde toplasan 100-200 kişi oynuyordur. Sunucu parası da bedava olmadığına göre bence firma açısından bakarsak mantıklı karar.
Onun yerine eski oyunlarını direkt olarak servisten silebilirdi, bilinmeyen birçok oyunu direkt olarak servisten kaldırabilirdi.(Steam .vs)
 
Blacklist Co-Op'da gitmiş oluyor o zaman. Listede ki en üzücü yapım o bence ve Splinter Cell serisinin son oyunu olduğu için bence aktif kalmalıydı. Yeni remake çıkmadan önce bir hype dönemi geçirir gibi Blacklist.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı