M Muhammed0629 Femtopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Ubisoft Connect kütüphanemdeki bir oyunu kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm Alfa Prime 12 Temmuz 2022 Muhammed0629 dedi: Arkadaşlar Ubisoft Connect kütüphanemdeki bir oyunu kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunları kaldırma işlemi yokta, gizleme özelliği mevcut. Büyük ihtimale ile ücretsiz bir oyunu kast ediyorsunuz.
Muhammed0629 dedi: Arkadaşlar Ubisoft Connect kütüphanemdeki bir oyunu kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunları kaldırma işlemi yokta, gizleme özelliği mevcut. Büyük ihtimale ile ücretsiz bir oyunu kast ediyorsunuz.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 12 Temmuz 2022 #2 Muhammed0629 dedi: Arkadaşlar Ubisoft Connect kütüphanemdeki bir oyunu kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunları kaldırma işlemi yokta, gizleme özelliği mevcut. Büyük ihtimale ile ücretsiz bir oyunu kast ediyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Muhammed0629 dedi: Arkadaşlar Ubisoft Connect kütüphanemdeki bir oyunu kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunları kaldırma işlemi yokta, gizleme özelliği mevcut. Büyük ihtimale ile ücretsiz bir oyunu kast ediyorsunuz.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 567 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #3 Yapamazsın. Artı 0 Eksi