Ubisoft Connect oyun içi yer paylaşımı nedir?

Agony1376

Centipat
Katılım
8 Ekim 2022
Mesajlar
963
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu Steam'deki gibi Shift Tab gibi bir şey mi tam anlayamadım. Kapatınca oyunu böyle başlatmak önerilmez. Bazı özelliklere erişemeyebilirsiniz falan diyor. Nedir bu ayar?
 
Shift F2 den bahsediyorsun sanırım. Orası oyun içi başarımları görebildiğin, çevrimiçi arkadaşlarını görebildiğin, davet edebildiğin bir arayüz.

Bir de Ubisoftun SharePlay diye bir özelliği varmış arkadaşlarınıza oyunu yayınlayabileceğiniz bir özellikmiş bu da olabilir.
 
Shift F2'den bahsediyorsun sanırım. Orası oyun içi başarımları görebildiğin, çevrimiçi arkadaşlarını görebildiğin, davet edebildiğin bir arayüz.

Bir de Ubisoft'un shareplay diye bir özelliği varmış arkadaşlarınıza oyunu yayınlayabileceğiniz bir özellikmiş bu da olabilir.

Hocam Shift F2 evet sağ üstte çıkıyor benim size sorum bu ayar performans düşürü mü FPS'e etkisi var mıdır çünkü bilgisayarım zaten çok iyi değil zar zor 60 fp alıyorum oyunlarda kapatınca oyuna girerken uyarı veriyor yayın özelliği kağalı zaten. @Mert.Aksu
 
Hocam uzun bi süre önce öyle bir sıkıntısı vardı arkadaş listeniz ne kadar doluysa fps'i etkiliyordu ama şu an bu sorun çözüldü mü çözülmedi mi bilgim yok. Ama ben şu an rainbow six oynuyorum ve arkadaş listem de baya dolu bir eksisini görmedim fixlenmiştir. Emin olayım derseniz bi açık bir de kapalı girip fps değerlerine bakabilirsiniz. Uyarı verme sebebi online bir oyuna girdiğiniz zaman ordaki istatistikler arkadaşlarınızın skorları vs. ve oyun davetlerine erişemeyeceğiniz için sizi uyarıyor. Tek kişili bir oyun oynuyorsanız kullanman gerekmiyor kapalı kalabilir.
 
Hocam uzun bir süre önce öyle bir sıkıntısı vardı arkadaş listeniz ne kadar doluysa FPS'i etkiliyordu ama şu an bu sorun çözüldü mü çözülmedi mi bilgim yok. Ama ben şu an Rainbow Six oynuyorum ve arkadaş listem de bayağı dolu bir eksisini görmedim fixlenmiştir. Emin olayım derseniz bir açık bir de kapalı girip FPS değerlerine bakabilirsiniz. Uyarı verme sebebi Online bir oyuna girdiğiniz zaman oradaki istatistikler arkadaşlarınızın skorları vs. ve oyun davetlerine erişemeyeceğiniz için sizi uyarıyor. Tek kişili bir oyun oynuyorsanız kullanman gerekmiyor kapalı kalabilir.

Sağ olun hocam Assassin's Creed oynuyorum ben zaten kapatabilirim o zaman.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı