N Nameless1 Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 20 18 Aralık 2020 #1 Ubisoft Connect'den oyun indiriyorum ancak durdurma tuşu vs. gözükmüyor. Direkt olarak bilgisayarı kapatsam indirme devam eder mi?
Ubisoft Connect'den oyun indiriyorum ancak durdurma tuşu vs. gözükmüyor. Direkt olarak bilgisayarı kapatsam indirme devam eder mi?
M mertaltug Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #2 Nameless1 dedi: Ubisoft Connect'den oyun indiriyorum ancak durdurma tuşu vs. gözükmüyor. Direkt olarak bilgisayarı kapatsam indirme devam eder mi? Genişletmek için tıkla... sence tabiki etmez
Nameless1 dedi: Ubisoft Connect'den oyun indiriyorum ancak durdurma tuşu vs. gözükmüyor. Direkt olarak bilgisayarı kapatsam indirme devam eder mi? Genişletmek için tıkla... sence tabiki etmez
FaZEaZ Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 284 Yer Evren Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #3 Nameless1 dedi: Ubisoft Connect'den oyun indiriyorum ancak durdurma tuşu vs. gözükmüyor. Direkt olarak bilgisayarı kapatsam indirme devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Soru dediğin be!(?)
Nameless1 dedi: Ubisoft Connect'den oyun indiriyorum ancak durdurma tuşu vs. gözükmüyor. Direkt olarak bilgisayarı kapatsam indirme devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Soru dediğin be!(?)
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Aralık 2020 #4 Nameless1 dedi: Ubisoft Connect'den oyun indiriyorum ancak durdurma tuşu vs. gözükmüyor. Direkt olarak bilgisayarı kapatsam indirme devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Gece gece güldür reis harbi kral adamsın . Tabiki de indirmez.
Nameless1 dedi: Ubisoft Connect'den oyun indiriyorum ancak durdurma tuşu vs. gözükmüyor. Direkt olarak bilgisayarı kapatsam indirme devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Gece gece güldür reis harbi kral adamsın . Tabiki de indirmez.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #5 Nameless1 dedi: Ubisoft Connect'den oyun indiriyorum ancak durdurma tuşu vs. gözükmüyor. Direkt olarak bilgisayarı kapatsam indirme devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir imkan maalesef günümüzde yok
Nameless1 dedi: Ubisoft Connect'den oyun indiriyorum ancak durdurma tuşu vs. gözükmüyor. Direkt olarak bilgisayarı kapatsam indirme devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir imkan maalesef günümüzde yok
3 388138 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 3.882 Çözümler 6 18 Aralık 2020 #6 Arkadaş bilgisayarı tekrar açınca devam eder mi demek istemiş ki, evet eder kapatabilirsin bilgisayarı
Arkadaş bilgisayarı tekrar açınca devam eder mi demek istemiş ki, evet eder kapatabilirsin bilgisayarı