Ubisoft Connect'deki oyunu konsolda nasıl oynarım?

DeviantConnor

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' -
Amazon Prime'den Ubisoft Connect'e Assassin's Creed Origins aldım sonra ödül PlayStation'a'da gelsin mi diye bir yer çıktı tamam dedim ama nasıl oynayacağım konsolda? Nereden alacağım?

Amazon Prime veya Ubisoft Connect üzerinden aldığınız hiç bir oyunu konsolda oynayamazsınız. Konsol ve PC için birbirinden farklı ürünler olarak geçer yani konsolda oyunu bir daha satın almak zorundasınız.

Amazon Prime veya Ubisoft Connect üzerinden aldığınız hiçbir oyunu konsolda oynayamazsınız. Konsol ve PC için birbirinden farklı ürünler olarak geçer yani konsolda oyunu bir daha satın almak zorundasınız.

Satın almadım zaten Amazon Prime Gaming verdi Ubisoft Connect bağlanma yerinden sonra Ubisoft Connect'ini bağladığın yerlerede ödül gelecek falan dedi PS hesabım bağlıydı gelmedi.

Satın almadım zaten Amazon Prime Gaming verdi Ubisoft Connect bağlanma yerinden sonra Ubisoft Connect'ini bağladığın yerlerede ödül gelecek falan dedi PS hesabım bağlıydı gelmedi.
Hocam Amazon Prime Gaming oyunu size bilgisayar platformu için veriyor yani konsolda oynayamazsınız. Zaten sıkça sorulan sorular kısmında bir soruya cevap olarak:

"No. This offer will be available only for PC on Ubisoft Connect." yazmışlar.
Yani Amazon Prime Gaming üzerinden aldığınız oyunu sadece PC'de Ubisoft Connect uygulaması üzerinden oynayabilirsiniz.

Hocam Amazon Prime Gaming oyunu size bilgisayar platformu için veriyor yani konsolda oynayamazsınız. Zaten sıkça sorulan sorular kısmında bir soruya cevap olarak:

Yani Amazon Prime Gaming üzerinden aldığınız oyunu sadece PC'de Ubisoft Connect uygulaması üzerinden oynayabilirsiniz.

Saçma ödülün gelceği bağlı platformlar diye niye gösterdi o zaman.

He bu arada hazır sen aktifken sorayım PS5'e GTA Trilogy alınır mı 265 TL gibi bir şey.

Saçma ödülün gelceği bağlı platformlar diye niye gösterdi o zaman.

He bu arada hazır sen aktifken sorayım PS5'e GTA Trilogy alınır mı 265 TL gibi bir şey.
O 3'leme en fazla 100TL eder. Zamanında ben PC için o oyunları 8TL gibi bir fiyata almıştım ve mod yükleyerek açıkçası Trilogy'den daha iyi oynanış daha iyi grafik kalitesine sahip olabilmiştim. Ha eğer sen zamanında o 3'lemeyi almadıysan ve korsan olarak da oynamam diyorsan o zaman PS5'de 265TL vermekten başka çaren yok. Rockstar cimri şirket öyle çok indirim yapmazlar. Düşerse en fazla 150TL gibi bir fiyata düşer o da oyun çok linç yedi diye olur.

O 3'leme en fazla 100TL eder. Zamanında ben PC için o oyunları 8TL gibi bir fiyata almıştım ve mod yükleyerek açıkçası Trilogy'den daha iyi oynanış daha iyi grafik kalitesine sahip olabilmiştim. Ha eğer sen zamanında o 3'lemeyi almadıysan ve korsan olarak da oynamam diyorsan o zaman PS5'de 265TL vermekten başka çaren yok. Rockstar cimri şirket öyle çok indirim yapmazlar. Düşerse en fazla 150TL gibi bir fiyata düşer o da oyun çok linç yedi diye olur.

Sağ ol çok fazla hata var falan diyorlardı düzelttilerse alacağım.

Sağ ol çok fazla hata var falan diyorlardı düzelttilerse alacağım.
Reddit gibi platformlara göz atın. Oyun çıkalı 1 yıl olacak belki oyundaki hataların çoğunu düzeltmişlerdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı