Ubisoft destek düzgün cevap vermiyor

Tamamdır, sağ olun. Olaylar gelişirse buraya yazacağım.
hocam nasıl bi cevap aldınız acaba

Sitesinde destek kısmından en aşağıya indiğinizde bize ulaşın kısmındaki formu doldurup yolladığınızı varsayıyorum. Attığım tickete verdiği cevaplar hep en baştaki gibiydi yani 20 haneli kod istiyorlardı büyük ihtimal bot cevap veriyor yaklaşık 6-7 tickettan sonra aşağıdaki gibi bir yanıt alabildim en sonunda hesabı alabildim bu süreç yaklaşık 1.5 ay sürmüştü.

Düzgün cevap vermezlerse tekrar ticket atın adamların sistemi rezalet.

Benim de hesabım çalındı hesap ile ilgili her türlü bilgileri verdim yaptığım satın alımların faturasını bile attım ama vermiyorlar hesabı.

Dosya Ekleri

• resim_2025-06-29_191228256.png
    resim_2025-06-29_191228256.png
    189,5 KB · Görüntüleme: 23
Süreci size anlatayım:

8 Mart’ta Ubisoft destek ekibine bir ticket açtım. Yaklaşık 6 gün sonra tarafıma dönüş yapıldı. Verdikleri yanıtta, şu anda yüksek vaka yoğunluğuyla ilgilendiklerini ve gerçekten desteğe ihtiyacım varsa bu mesaj üzerinden yanıt vermemi istediler. Ben de cevap yazarak, Ubisoft hesabımı oluşturduğum e-posta adresine mail göndererek hesabın sahibi olduğumu kanıtlayabileceğimi belirttim.

Yaklaşık 4 saat sonra geri dönüş aldım. Verdikleri yanıtta, hesabın sahibi olduğumun doğrulandığını, sürece devam edebilmek için bu e-postaya yanıt vererek daha önce kullanılmamış ve hiçbir Ubisoft hesabıyla ilişkilendirilmemiş yeni bir e-posta adresi sağlamam gerektiğini söylediler.

Ben de yeni bir e-posta adresi verdim ve yaklaşık 15 dakika içinde hesabımın e-posta adresinin başarıyla değiştirildiğine dair onay maili aldım. Böylece hesabımı başarılı bir şekilde geri almış oldum.

Siz Ubisoft hesabınızı oluşturduğunuz e-posta adresine mail atmalarını söylediniz mi?

hocam nasıl bi cevap aldınız acaba

Benim de hesabım çalındı hesap ile ilgili her türlü bilgileri verdim yaptığım satın alımların faturasını bile attım ama vermiyorlar hesabı.

Süreci size anlatayım:

8 Mart'ta Ubisoft destek ekibine bir ticket açtım. Yaklaşık 6 gün sonra tarafıma dönüş yapıldı. Verdikleri yanıtta, şu anda yüksek vaka yoğunluğuyla ilgilendiklerini ve gerçekten desteğe ihtiyacım varsa bu mesaj üzerinden yanıt vermemi istediler. Ben de cevap yazarak, Ubisoft hesabımı oluşturduğum e-posta adresine mail göndererek hesabın sahibi olduğumu kanıtlayabileceğimi belirttim.

Yaklaşık 4 saat sonra geri dönüş aldım. Verdikleri yanıtta, hesabın sahibi olduğumun doğrulandığını, sürece devam edebilmek için bu e-postaya yanıt vererek daha önce kullanılmamış ve hiçbir Ubisoft hesabıyla ilişkilendirilmemiş yeni bir e-posta adresi sağlamam gerektiğini söylediler.

Ben de yeni bir e-posta adresi verdim ve yaklaşık 15 dakika içinde hesabımın e-posta adresinin başarıyla değiştirildiğine dair onay maili aldım. Böylece hesabımı başarılı bir şekilde geri almış oldum.

Siz Ubisoft hesabınızı oluşturduğunuz e-posta adresine mail atmalarını söylediniz mi?

Hesabın çalındığı gün yan hesabımdan ticket attım hesabın bilgilerini yazdım çalındığından bahsettim ertesi gün geri döndüler hesabı almak için hesap kurtarma form u doldurmam gerektiğini söylediler doldurdum iletişim için hesabı oluşturduğum maili yazdım hesap ile ilgili tüm bilgileri verdim yapmış olduğum bazı satın alımların faturasını attım yolladım yaklaşık 20-30 dk sonra cevap geldi yüksek ihtimal bot cevap veriyor hesabın size ait olduğunu doğrulayamadık diyor 3-4 kere attım ne yazarsam yazayım aynı cevabı atıyor bot bugün sabah mailde gezerken Ubisoft Store'dan R6 için 3 sene önce yaptığım bir satın alımın faturasını buldum SS aldım tekrar yazdım daha cevap gelmedi hesaptaki oyunların hepsini Steam üzerinden almıştım hesabı çalanlar hem maili hem şifreyi değiştirdiği için hiçbir şekilde oyunlara erişemiyorum rezalet bir desteği var gerçekten Ubisoft'un.

Dosya Ekleri

• resim_2025-06-30_215951353.png
    resim_2025-06-30_215951353.png
    211,2 KB · Görüntüleme: 23
  • Ekran görüntüsü 2025-06-30 220021.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-30 220021.png
    265,1 KB · Görüntüleme: 22
Hesabın çalındığı gün yan hesabımdan ticket attım hesabın bilgilerini yazdım çalındığından bahsettim ertesi gün geri döndüler hesabı almak için hesap kurtarma form u doldurmam gerektiğini söylediler doldurdum iletişim için hesabı oluşturduğum maili yazdım hesap ile ilgili tüm bilgileri verdim yapmış olduğum bazı satın alımların faturasını attım yolladım yaklaşık 20-30 dk sonra cevap geldi yüksek ihtimal bot cevap veriyor hesabın size ait olduğunu doğrulayamadık diyor 3-4 kere attım ne yazarsam yazayım aynı cevabı atıyor bot bugün sabah mailde gezerken Ubisoft Store'dan R6 için 3 sene önce yaptığım bir satın alımın faturasını buldum SS aldım tekrar yazdım daha cevap gelmedi hesaptaki oyunların hepsini Steam üzerinden almıştım hesabı çalanlar hem maili hem şifreyi değiştirdiği için hiçbir şekilde oyunlara erişemiyorum rezalet bir desteği var gerçekten Ubisoft'un.

Faturaları gönderdiysen büyük ihtimalle hesabını geri alabilirsin ama cevap vermeleri ne kadar sürer bilmiyorum. Bana 6 gün sonra dönüş yapıldı. Dönüş yapıldıktan birkaç saat sonra hesabımı alabildim. İnşallah sen de hesabını kısa süre içerisinde geri alabilirsin.

Faturaları gönderdiysen büyük ihtimalle hesabını geri alabilirsin ama cevap vermeleri ne kadar sürer bilmiyorum. Bana 6 gün sonra dönüş yapıldı. Dönüş yapıldıktan birkaç saat sonra hesabımı alabildim. İnşallah sen de hesabını kısa süre içerisinde geri alabilirsin.

Çok teşekkürler cevabınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı