M Mordecai1390 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar dün gece Ubisoft girdim oyun almak için fakat mağaza gözükmüyor. Sebebi ne acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2023
The Shogun Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Kyoto/Japonya Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 28 Kasım 2023 #2 Ubisoft Connect üzerinden girdiysen, genel olarak bir problem var. Tarayıcı üzerinden girmeni tavsiye ederim.
Ubisoft Connect üzerinden girdiysen, genel olarak bir problem var. Tarayıcı üzerinden girmeni tavsiye ederim.
M Mordecai1390 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 The Shogun dedi: Ubisoft Connect üzerinden girdiysen, genel olarak bir problem var. Tarayıcı üzerinden girmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ubisoft kendı uygulamasından girdim Son düzenleme: 28 Kasım 2023
The Shogun dedi: Ubisoft Connect üzerinden girdiysen, genel olarak bir problem var. Tarayıcı üzerinden girmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ubisoft kendı uygulamasından girdim