Ubisoft Odyssey + Valhalla + Wildlands 104 TL alınır mı?

MightySeja

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
99
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Ubisoft kupon ile.
Odyssey Gold Edition.
Valhalla standart.
Wildlands standart.

Maalesef Valhalla'yı Gold alamam çok pahalı oluyor. 100 TL bütçem var zaten DLC'siz de saatler sürüyormuş oyun. yalnız şöyle bir şey takıldı aklıma Odyssey sevenler Valhalla sevmiyormuş Valhalla'yı sevenlerde Odyssey'i. Ben Odyssey oynadım zamanında bir 10-15 saat ve çok hoşuma gitmişti. Eğer böyle bir durum varsa Valhalla yerine ne koyulabilir? Pek de bir seçenek göremedim açıkçası.
 
Valhalla'yı gömenler var ama ben hem Odyssey'e hem de Valhalla'ya bayıldım, birini seven birini sevmiyor olayını bilmiyorum ama ben 2'sini de severek bitirdim.
 
Kanka be oynamadım ama DLC olmadan oynayacaksan Valhalla Odyssey Valhalla olayını da biliyorum bence ikisi de güzel ama bence Valhalla'yı da oyna.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valhalla'yı ben ilk çıktığı zaman almıştım tam fiyatına güzel zaman geçirtiyor en azından Far Cry gibi boğmuyor insanı ama belli bir yerden sonra ıvır zıvırı toplamayın haritada yoksa kanser olursunuz öneririm yani.
 
Ben olsam odyssey valhalla origins yapardim.
Ama WD 2 ve Wildlands de yavana atilcak oyunlar degil ben begendim.
 
Odyssey Gold + Valhalla standart + For Honor standart aldım: 93.60 tuttu. Wildlands almaktan division 1-2'yi daha oynamadığım için vazgeçtim açıkçası.
Odyssey - division 1 - Valhalla -division 2 şeklinde gideceğim tabii her biri 200-300 saat tutacağı için rahat 1-1.5 senelik oyun oldu elimde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı