Ubisoft oyunlarını almayın, aldırmayın!

Tamamen katılıyorum. Bir dil paketi çıkarmak, o kadar da zor bir iş değil. Seslendirme maliyeti olabilir, ama Türkiye de adacık değil.

@Silinen üye arkadışımız çok güzel yazmış. İndirim beklemek oldukça kârlı oluyor. Bundan 2 sene öncesine kadar ben de korsan oynardım. Şidmi 1 tane bile korsan oyunum yok ve orjinal 30'dan fazla oyunum var. Belki çok değil ama bana fazlasıyla yetiyo. Zaten kim öyle yüzlerce oyun oynuyo ki? Ayrıca assassin's creed tarzı oyunlardan çok haz etmememe rağmen sırf ubisoft indirimi var diye gittim aldım bikaç oyununu. Arada sıkıldıkça giriyorum yarım saat falan kafa dağıtıyorum. Çevremde seven arkadaşlarım var korsan oynasınlar diye onlar için de satın alıp hediye gönderdim. Sonuç olarak sabretmesini bilirseniz korsana gerçekten ihtiyaç yok. Ayrıca bence Ubisoft bu söylediklerini de hak etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyun yüklemek hırsızlık değildir.

Bal gibi de hırsızlıktır. İnsanların emeğinin çalınmasıdır. Tabi üretmeyen insanlar emek hırsızlığının ne olduğunu bilmez. Hayatında tek satır kod yazmadın sanırım Deniz. Ya da hayatında hiçbir oyunun geliştirlmesine katkıda bulunmadın. O zaman technopat videolarının indirilip başka kanallarda yayınalanması da hırsızlık değil ?

Sosyal'de bu tür yanlış düşüncelere yer yok! Düşüncelerini iyi tart ve değerlendirip öyle konuş lütfen!

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla en çok konuşulan dil Portekizce. Bence de Türkçe dili desteği gelmeli.

O emeği bilmeyen, anlamıyor Recep abi. Tamam, paran yoktur, indirir oynarsın belki. Ama imkanın varken, korsana yöneliyorsan, hırsızlıktır. Steam' in pek çok oyunda sunduğu fiyatlar ortada.
Bu arada güzel bir haber de vereyim duymamış arkadaşlar için, Steam bizim piyasaya girişte belirlediği dolar kurunu yeniden uygulamaya koyabilir
www.rekabet.gov.tr: Rekabet Kurumu - Bilgisayar ve Konsol Oyunları Alanında Faaliyet Gösteren 5 Teşebbüs Hakkında Soruşturma Açıldı
https://www.technopat.net/2015/03/12/aral-vatan-teknosa-bimeks-ve-dogan-inceleme-altinda/

Son düzenleme:
Konu tamamiyle saçma.

Ubisoft şuan lider oyun yapımcılarındandır ve benim favori oyun firmalarım arasında ilk üçte yer almaktadır.

Oyunu G2A'dan değil de gidip Steam'den veya kutulu oyununu alsaydın. Hata tamamiyle sende. G2A pazar gibi bir yer sorunsuz da çıkabilir sorun da çıkabilir. Kullanıcılar tarafından satılmakta ve satın aldığın oyunun nasıl alındığı belli değil. Belki çalıntı kredi kartı ile alındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…