Oyun Ubisoft Store yayıncı indirimleri

Abi daha yeni ac black flag, far cry 2 3 aldım ve indirim mi geldi? Zaten eski fiyatları görüp üzülüyordum şimdi biraz daha üzüleceğim ☹️

Bu arada gamebillet müşteri hizmetlerini seviyorum adamlar çok ilgiliydi.

Bir de oyunları geforce now üzerinden oynayacak olan olursa sıkıntı çıkabiliyor, mesela ben ac black flag Gold Edition aldım gamebillet üzerinden ve ubisoft hesabıma ac black flag deluxe edition olarak geçmişti o yüzden gfn oyunu görememişti. Gamebillet müşteri hizmetleri bu ubisoftun kendi sorunu demişti.

Bir de steamden ac unity aldığım zaman gfn de etkinleştirme kodunu kabul etmiyordu, iade edip ubisoft storedan alınca sorun olmamıştı.

Uzun ve gereksiz oldu ama ubisoft biraz şeydir işte
 
Sezon kartı ne işe yarıyor tam olarak? Yani oyunda hani bize 50k, CC oyun parası veren sezon sonunda araba veren etkinikler var ya. Onları her sezon otomatik olarak mı veriyor bize.

The crew® 2 altın sürüm, içeriği:
Sezon kartı.
Özel dijital paket:
Dodge Challenger SRT demon ınterceptıon unıt.
Porsche 911 speedster.

Season Pass içeriği:
3 özel araç.
Erken erişim'de 22 araç.
1 özel ev ve 2 kostüm.
Dükkan'da VIP %20 indirim.
Ve çok daha fazlası...
 
Abi ben anlamadım, anlamadım deyince de abi sende.
Eki Görüntüle 1809216Eki Görüntüle 1809217
Aslında dikkatli bakarsanız herşey net.AC 2 hem Deluxe yani DLC'leri dahil paket olması,hemde artık satışı olmaması sebebiyle daha pahalı.Artık AC 2 almak isterseniz Deluxe versiyonunu alamıyorsunuz.Yalnızca bu gibi key sitelerinde yalnızca Ubisoft Connect üzerinde etkinleştirilebiliyor.Deluxe versiyon başka yerlerde 300 liranın üstünde satılıyor.Muhtemelen burada zam yapmayı unuttular.Koleksiyonluk değeri vs.inanılmaz paket kaçırmayın derim.

Not:Aynı durum Brotherhood içinde geçerli.Steam'de Deluxe versiyonu kaldırılması gerekirken bir hata sonucu kaldırılmamış.Paket indirime vs.de girmiyor. Her an kaldırılabilir onu da almanızı tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı