Ubisoft Store'da 240₺'lik alışverişe 160₺ indirim!

Bende bunları aldım bende yoktu bu oyunlar.

UBİOSF.png
 
O kadar oyun aldım üstüne bir de 3 yıllık GP Ultimate hesabım var. Ağlarım valla öyle olursa...
Hocam ben o gözle bakmıyorum açıkçası, oyun satın almak farklı, abonelik sistemi ile oynamak farklı. Ben eğer fiyatı uygunsa satın almayı tercih ederim kesinlikle. Eğer pahalı bir oyunsa ve para vermek istemiyorsam denemek amaçlı abonelik sisteminden oynanır. Güzel bir indirimle oyunları uyguna getirdiniz, üzülmeyin bence :) Yine de rahatsız oluyorsanız iade edebilirsiniz, paranızı başka oyunlarda harcarsınız. Size kalmış bir şey. Game Pass'i bilmiyorum fakat Ubisoft Plus PS Plus'a gelecek diye duymuştum.
 
Arkadaşlar Ghost Recon Breakpoint almak istiyorum yanında Valhalla standart ve Odyssey standart sürüm alınca 82TL'ye geliyor. Uzun süre önce yaklaşık (1.5 yıl) Origins almıştım ve 20 saat civarı oynamış olmama rağmen oyunu bir türlü bitiremedim. Sürekli baştan başlayıp durdum %30 anca bitirmişim oyunu. Sizce Origins sarmamışken Odyssey ve Valhalla almak mantıklı mı? Sadece Breakpoint alsam 67TL Odyssey ve Valhalla ile alınca 82TL oluyor. WD Legion hoşuma gitmedi Far Cry seriside aynı şekilde sarmıyor beni herkesin bayıldığı Far Cry 3'ü bile 4 kere baştan başlamama rağmen bitiremedim (normalde sarmasa bile başladığım oyunu bir şekilde bitirmeye çalışırım ama söylediklerimde olmadı nedense.)
 
Arkadaşlar Ghost Recon Breakpoint almak istiyorum yanında Valhalla standart ve Odyssey standart sürüm alınca 82TL'ye geliyor. Uzun süre önce yaklaşık (1.5 yıl) Origins almıştım ve 20 saat civarı oynamış olmama rağmen oyunu bir türlü bitiremedim. Sürekli baştan başlayıp durdum %30 anca bitirmişim oyunu. Sizce Origins sarmamışken Odyssey ve Valhalla almak mantıklı mı? Sadece breakpoint alsam 67TL Odyssey ve Valhalla ile alınca 82TL oluyor. WD Legion hoşuma gitmedi Far Cry seriside aynı şekilde sarmıyor beni herkesin bayıldığı Far Cry 3'ü bile 4 kere baştan başlamama rağmen bitiremedim (normalde sarmasa bile başladığım oyunu bir şekilde bitirmeye çalışırım ama söylediklerimde olmadı nedense.)

Odyssey ve Valhalla, Origins'ten kat kat daha iyi. Yine de Origins sarmadıysa diğerlerinin de pek saracağını düşünmüyorum.
 
Son Assassin's Creed üçlemesinden benim için en güzel olanı Origins'di çünkü Antik Mısır atmosferi çok güzeldi. Odyssey de oynayışı ile güç fantezisi yapmaya müsait. Bu iki oyunu tavsiye ederim.

Valhalla'yı ben de anlayamadım ve 20 saatte anlamaya çalışmaktan vazgeçtim. Çok tekdüze geldi.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı