R richxx Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar ben önceden Epic'ten AC Origins aldım fakat sonra iade ettim. Şimdi de AC Origins kütüphanede gözüküyor oynuyorum ve ama DLC satın almaya kalktığımda oyuna sahip olmanız gerekiyor diyor. Sebebi nedir sizce?
Arkadaşlar ben önceden Epic'ten AC Origins aldım fakat sonra iade ettim. Şimdi de AC Origins kütüphanede gözüküyor oynuyorum ve ama DLC satın almaya kalktığımda oyuna sahip olmanız gerekiyor diyor. Sebebi nedir sizce?
Hydr0xy Femtopat Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #2 Ubisoft Storede mi gözüküyor hocam anlamadım. Artı 0 Eksi
KS KS R richxx Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #3 Hydr0xy dedi: Ubisoft Store'de mi gözüküyor hocam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam Epic'ten aldım iade ettim fakat Ubisoft hesabımda oynanır diyor şu anda indiriyorum. Artı 0 Eksi
Hydr0xy dedi: Ubisoft Store'de mi gözüküyor hocam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam Epic'ten aldım iade ettim fakat Ubisoft hesabımda oynanır diyor şu anda indiriyorum.
Hydr0xy Femtopat Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #4 Hocam bende Assasins Creed originsde öyle olmuştu, Steamdan alıp iade etmiştim. Ama ubisoftta gözüküyordu. Sizinki gibi değil ama oynanmıyordu. Oyna diyince lisans yok diyordu. Artı 0 Eksi
Hocam bende Assasins Creed originsde öyle olmuştu, Steamdan alıp iade etmiştim. Ama ubisoftta gözüküyordu. Sizinki gibi değil ama oynanmıyordu. Oyna diyince lisans yok diyordu.
KS KS R richxx Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #5 Hydr0xy dedi: Hocam bende Assassin's Creed Origins'de öyle olmuştu, Steam'den alıp iade etmiştim. Ama Ubisoft'ta gözüküyordu. Sizinki gibi değil ama oynanmıyordu. Oyna deyince lisans yok diyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı oyun AC Origins. Artı 0 Eksi
Hydr0xy dedi: Hocam bende Assassin's Creed Origins'de öyle olmuştu, Steam'den alıp iade etmiştim. Ama Ubisoft'ta gözüküyordu. Sizinki gibi değil ama oynanmıyordu. Oyna deyince lisans yok diyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı oyun AC Origins.
Hydr0xy Femtopat Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #6 Sizinki epicten ama ondan oynanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS R richxx Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #7 Hydr0xy dedi: Hocam bende Assassin's Creed Origins'de öyle olmuştu, Steam'den alıp iade etmiştim. Ama Ubisoft'ta gözüküyordu. Sizinki gibi değil ama oynanmıyordu. Oyna deyince lisans yok diyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şu an indiriyorum başka yerden almadım galiba Ubisoft Store'dan almaya kalkınca alıyor biraz saçma? Hydr0xy dedi: Sizinki epicten ama ondan oynanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... yok epic te de gözükmüyor Artı 0 Eksi
Hydr0xy dedi: Hocam bende Assassin's Creed Origins'de öyle olmuştu, Steam'den alıp iade etmiştim. Ama Ubisoft'ta gözüküyordu. Sizinki gibi değil ama oynanmıyordu. Oyna deyince lisans yok diyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şu an indiriyorum başka yerden almadım galiba Ubisoft Store'dan almaya kalkınca alıyor biraz saçma? Hydr0xy dedi: Sizinki epicten ama ondan oynanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... yok epic te de gözükmüyor
Hydr0xy Femtopat Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #8 Yani hocam, sorunlar benzer ama sizinkinde oynanıyor. Bence daha iyi Artı 0 Eksi
KS KS R richxx Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #9 Hydr0xy dedi: Yani hocam, sorunlar benzer ama sizinkinde oynanıyor. Bence daha iyi Genişletmek için tıkla... evet iyi sıkıntı olmaz inşallah Artı 0 Eksi
Hydr0xy dedi: Yani hocam, sorunlar benzer ama sizinkinde oynanıyor. Bence daha iyi Genişletmek için tıkla... evet iyi sıkıntı olmaz inşallah
Hydr0xy Femtopat Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #10 Sanmıyorumda, oynayamazsınız bence. Lisans yok tarzzı birşey der. Artı 0 Eksi