Ubisoft+ Türkiye'de yok!

Türkiyede ki ubisoft oyunlarının %99'u torrent çıkıp herkes torrent oynadığı için olabilir mi? Ubisoft tr ye özel indirim bile yapıyor alan yok çünkü ubisoft oyunları torrent bayılıyor :D. Ben yayımı olsam bir ülkenin oyuncuları oyun almayıp torrent kullanırsa ben de en son oraya getiririm servisi.
Liste de ki bazı ülkecik ler de ADSL bile yoktur.

Türkiyede ki ubisoft oyunlarının %99'u torrent çıkıp herkes torrent oynadığı için olabilir mi? Ubisoft tr ye özel indirim bile yapıyor alan yok çünkü ubisoft oyunları torrent bayılıyor :D. Ben yayımı olsam bir ülkenin oyuncuları oyun almayıp torrent kullanırsa ben de en son oraya getiririm servisi.
Gene beyninin %100'ü kullanılarak yazılmış bir yorum, asıl torrent kullanan ülkelere ilk getir ki insanlar cüzi bir miktar karşılığında torrent'i bıraksın.

Türkiye'de ki Ubisoft oyunlarının %99'u Torrent çıkıp herkes Torrent oynadığı için olabilir mi? Ubisoft TR'ye özel indirim bile yapıyor alan yok çünkü Ubisoft oyunları Torrent bayılıyor :D. Ben yayımı olsam bir ülkenin oyuncuları oyun almayıp Torrent kullanırsa ben de en son oraya getiririm servisi.

İlk olarak dünyada tek Torrent kullanan ülke Türkiye değil. İkinci olarak Ubisoft bunu bedava yapmıyor para karşılığı satıyor. 3.sü daha bilgisayarın ne olduğunu bilmeyen ülkeler bile var. Adamlar hayır işi falan yapmıyor. Servisin Türkiye'ye gelmeme sebebi Torrent'le alakası bile olamaz.

İşin altında ırkçılık veya korsan kullanımına bağlı sorunların olduğunu düşünmüyorum. Sanırım bir hata oldu da Türkiye'yi eklemeyi unuttular. Gidip pasifik okyanusundaki zibilyon tane adayı ekleyip Türkiye gibi koca bir ülkeyi eklememeleri tamamen mantıksız.

Oyunlarında Türkçe dil desteği de olmuyor hiç. Az denmeyecek bir kitlesi var oyunların. Özellikle AC serisinin o kadar kitlesi olmasına rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı