Rehber uBlock Origin tavsiye edilen ayarlar

Peki şu göz işareti nedir acıkmı bırakayım yoksa kapalımı.

uBlock Origin, bazı sitelerde çıkan "Adblock uzantısını kapatın." uyarısını engelliyor mu? Yanına Nano Defender kurmaya gerek var mıdır? Firefox kullanıyorum.

Nano Defender satılıp zararlı yazılıma döneli 2 yıldan fazla oluyor.
LiCybora geliştiriyordu Firefox sürümünü. Chrome'deki Nano yapımcıları ile alakası yoktu yani. El değiştirip uzantının tüm itibari yerle bir olduktan sonra güncellemeyi bıraktı zaten LiCybora. Kısacası şu an hâlâ bulunuyor Mozilla uzantılarında Nano Defender. Herhangi bir zararlı yazılım da içermiyor. Fakat cevabımı buldum ben. uBlock Origin kendi engelliyormuş "Adblock uzantısını kapatın." uyarısını. Test ettim.

Uzun süre sonra Gibi izlemek için Exxen üyeliği aldım ve sitede video oynatıcısının çalışmadığını fark ettim. Sırasıyla reklam ve izleyici engelleyen tarayıcı ayarları ve uzantıları devre dışı bıraktım. Sorunun uBlock Origin'den kaynaklandığını fark ettim. Daha sonra filtreleri kontrol ettim. Yani varsayılana aldım. Sonra bazı filtreleri açtım ve sorunun AdGuard base filtresi kaynaklı olduğunu fark ettim. AdGuard uzantısını da kurup ayrıca test ettim ve bir sorun yaşamadım. Sorun sadece uBlock Origin içerisinde filtrede yaşanıyordu.

Daha sonrasında bu sorunu bildirmek için uBlock Origin'in rapor sistemine tıkladım ve daha önceden bildirildiğini fark ettim.

Konu içerisinde geliştirici filtrelerde oynama yapmak istemediğini belirtmiş. Bu yüzden ayrıca sunulan çözümü uyguladım ve sorun ortadan kalktı. Sorunu çözmek için bağlantıdaki kuralı, filtrelerim kısmına kopyalayıp, değişiklikleri uygula diyerek kaydetmeniz yeterlidir.

exxen.com#@#+js(nofab)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…