Ubuntu 23 geliyor

Birkac hafta kullandim ve o hantallik hissediliyor. Sonrasinda GDM'y ozellestirirken bozunca Debian'a gecmek icin bahanem oldu.
Debian güncellik hariç bütün ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek bir dağıtım. Güncellik arıyorsanız Debian Sid yani rolling release sürümü de bulunuyor.

Debian güncellik hariç bütün ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek bir dağıtım. Güncellik arıyorsanız Debian Sid yani rolling release sürümü de bulunuyor.
Testing'i kullaniyorum su an. Stable asiri eski.
Rolling bana gore degil acikcasi, sistemin sacma sapan bir guncelleme yuzunden bozulmasina tahammul edemiyorum. Yoksa Arch'tan sasmazdim.

Konuyu açalı kaç ay oldu bilmiyorum ama şu an çok stabil ve ekran kartı sürücüsünü kurmak için kendisi sana gösteriyor zaten bir de Wine var orada stable değil development branch olanını indirip kullanıyorum şu an güzel ekran kartının fanının hızını vs ayarlıya biliyorum ve sanırım güncelleme konusunda Türkiye sunucularında sıkıntı var sanırım güncelleme var mı yok mu pek bilemiyorum ve image magick virüs mü yoksa normal yazılım mı?

Bazı yazılımlar imagemagick'i önerilen uygulama olarak listelemiş, elle kaldırabilirsiniz. Fotoğraf gösterici.

Bazı yazılımlar imagemagick'i önerilen uygulama olarak listelemiş, elle kaldırabilirsiniz. Fotoğraf gösterici.

Virüs değil yani anladığım kadarıyla ve yönetici olarak uygulamaları nasıl çalıştırabilirim acaba @Cruslan

Son düzenleme:
Şimdi bende Wine varda oradaki exe uygulamaları nasıl yönetici olarak çalıştıracağım o sudo kodu ile mi çalıştıracağım acaba @Cruslan
Wine uygulamalarının root yetkisi ile çalıştırılması önerilmez. sudo wine <exe-konumu> şeklinde kullanabilirsiniz. Eğer root ile çalıştırırsanız Ana Windows dizini /root/.wine klasörüne kurulur.

Sadece Exe'leri yönetici olarak çalıştırıyımda çünkü yakında PES 2021 kurup modlar ile oynayacağımda DP file list generator uygulaması yönetici olarak çalıştırmak gerekiyor ondan.

Mesela normalde işlemcim 2.90 GHz'di normalde BIOS ayarlarından 4.10'a çektim yani tam performans alıyorum.

Son düzenleme:
Ubuntu guzel char. Cok severim. Ubuntu olmasa benim Linux'ta halim nece olur.

Ubuntu 23 daha yeni herhalde, ondan kotu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…