otiplus Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ekim 2025 #1 24.04 kurayım PC'ye dedim. Her USB kalıp yazıcıdan da denesem de konu başlığındaki gibi oluyor. Hem legacy boot denedim. Hem de UEFI boot. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2025
24.04 kurayım PC'ye dedim. Her USB kalıp yazıcıdan da denesem de konu başlığındaki gibi oluyor. Hem legacy boot denedim. Hem de UEFI boot.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.916 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 7 Ekim 2025 #2 otiplus dedi: 24.04 kurayım PC'ye dedim. Her USB kalıp yazıcıdan da denesem de konu başlığındaki gibi oluyor. Hem legacy boot denedim. Hem de UEFI boot. Genişletmek için tıkla... Boot ederken Güvenli modda başlatın Ubuntu'yu ara sira yapar boyle sıkıntılar. Ekran kartı suruculeri olmadan guvenli modda baslatirsaniz buyuk ihtimalle calisacaktir.
otiplus dedi: 24.04 kurayım PC'ye dedim. Her USB kalıp yazıcıdan da denesem de konu başlığındaki gibi oluyor. Hem legacy boot denedim. Hem de UEFI boot. Genişletmek için tıkla... Boot ederken Güvenli modda başlatın Ubuntu'yu ara sira yapar boyle sıkıntılar. Ekran kartı suruculeri olmadan guvenli modda baslatirsaniz buyuk ihtimalle calisacaktir.