Scorpio92 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 740 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #1 Ubuntu budgie indirdim ancak bir türlü driverlarımı kuramadım. 340 sürümlü driverları kurmam gerekiyor ancak kuramıyorum yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2022
Ubuntu budgie indirdim ancak bir türlü driverlarımı kuramadım. 340 sürümlü driverları kurmam gerekiyor ancak kuramıyorum yardımcı olabilir misiniz?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 21 Nisan 2022 #2 Yazılım ve Güncelleme Kaynakları'na girin. "Ek Sürücüler" sekmesine girin. Orada varsa sahipli sürücüler çıkar.
Yazılım ve Güncelleme Kaynakları'na girin. "Ek Sürücüler" sekmesine girin. Orada varsa sahipli sürücüler çıkar.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 21 Nisan 2022 #3 Scorpio92 dedi: Ubuntu budgie indirdim ancak bir türlü driverlarımı kuramadım. 340 sürümlü driverları kurmam gerekiyor ancak kuramıyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... sudo apt install nvidia-340 olmuyor mu?
Scorpio92 dedi: Ubuntu budgie indirdim ancak bir türlü driverlarımı kuramadım. 340 sürümlü driverları kurmam gerekiyor ancak kuramıyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... sudo apt install nvidia-340 olmuyor mu?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 21 Nisan 2022 #4 Terminal'de de sudo apt install nvidia-driver-340 komutu ile yüklersiniz. Tabi depoda varsa...
Scorpio92 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 740 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #5 Linuxginar dedi: sudo apt install nvidia-340 olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde kurdum nvidia-settingsi nasıl kurabilirim?
Linuxginar dedi: sudo apt install nvidia-340 olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde kurdum nvidia-settingsi nasıl kurabilirim?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 21 Nisan 2022 #6 Scorpio92 dedi: Bu şekilde kurdum nvidia-settingsi nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... sudo apt install nvidia-settings yap. Boyle bi' paket olmasi lazim. Reboot etmissindir herhalde driver kurunca.
Scorpio92 dedi: Bu şekilde kurdum nvidia-settingsi nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... sudo apt install nvidia-settings yap. Boyle bi' paket olmasi lazim. Reboot etmissindir herhalde driver kurunca.
Scorpio92 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 740 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #7 Linuxginar dedi: sudo apt install nvidia-settings yap. Boyle bi' paket olmasi lazim. Reboot etmissindir herhalde driver kurunca. Genişletmek için tıkla... Bugün deneyip yazacağım hocam.
Linuxginar dedi: sudo apt install nvidia-settings yap. Boyle bi' paket olmasi lazim. Reboot etmissindir herhalde driver kurunca. Genişletmek için tıkla... Bugün deneyip yazacağım hocam.