Eğer olmaz ise LightDM'in konuk kullanıcıları görmesini engelleyelim. sudo nano /etc/lightdm/lightdm.conf ile konfigürasyon dosyasını aç ve allow-guest kısmını bulup karşısındaki true kısmını false ile değiştir ve kaydedip çık, geriye kalan sistemi yeniden başlatmak oluyor.
Eğer olmaz ise LightDM'in konuk kullanıcıları görmesini engelleyelim. sudo nano /etc/lightdm/lightdm.conf ile konfigürasyon dosyasını aç ve allow-guest kısmını bulup karşısındaki true kısmını false ile değiştir ve kaydedip çık, geriye kalan sistemi yeniden başlatmak oluyor.
geç cevap verdiğim için kusura bakma. alttaki kodu çalıştırınca chmod: '/usr/bin/guest-account' ögesine erişilemedi: Böyle bir dosya ya da dizin yok hatyasını aldım konfigürasyon dosyasını açınca da biraktiğim resimde buldum kendimi ctrl t ile açtım ama bişey yoktu
evet kaydettim ama çalışmadı ikinci yöntem çalışmadı son yöntemde de lightdm i yeniden baslatmada
sudo: systemclt: komut bulunamadı hatası aldım. bu arada konumun içinde farklı komutlar da vardı en sona yazdım doğru yaptım değil mi?
Sorun olmaması gerekir, dolu olmasını bekliyordum zaten. Yukarıda bahsettiğim gibi "Seat" kısmı halihazırda yazılı olabilir, bu yüzden paylaştığım 2.satırı yazman yeterli olur.
Sorun olmaması gerekir, dolu olmasını bekliyordum zaten. Yukarıda bahsettiğim gibi "Seat" kısmı halihazırda yazılı olabilir, bu yüzden paylaştığım 2.satırı yazman yeterli olur.
Kodu ben yanlış yazmışım, doğrusu: sudo systemctl restart lightdm
Yine olmadı ama biliyor musun şuan aşırı soğudum daha fazla uğraşıp yapmaya çalışmayacağım öyle kalsın. Teşekkür ederim her konuma yazıp yardım ettiğin için.