Ubuntu nasıl kaldırır ?

Fatihss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba technopatlar. Windows10 işletim sistemli bilgisayarımda w10 un yanına ubuntu kurdum. Şimdi ubuntuyu kaldırmak istiyorum fakat kaldıramıyorum araştırdığım kadarıyla en kısa yoldan diski sil işi bitir diyorlar fakat disk yönetiminde öyle bir disk yok pek anlamam ama galiba C'nin içine kuruldu. Nasıl kaldırabilirim ubuntuyu? Yardımcı olacak Technopatlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u açıp diske sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra diski temizle seçeneğini seçin ve açıldıktan sonra sistem dosyalarını temizle seçeneğine tıklayın. Bu dediğim kesin bir bilgi değildir, sadece işe yarayabileceğini düşündüm ve yazma gereği duydum.

Ubuntu'yu nasıl kurduğuna ve hangi diske kurduğuna bağlı. Wubiyle kurdu ve windowsla aynı diske kurduysan işin biraz zor. İlk olarak denetim masasında Wubi olabilir veya C: diskinde oradan kaldırabilirsin. Ardından disk temizleme ile temizleyip Easybcd ile başlangıçtan kaldırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı