B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Bu bölümde ne yapmam gerekiyor? Amacım Windows 10'un yanına kurmak. @cengover_ekin @Revivmeooi @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arch or Not Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2021
Bu bölümde ne yapmam gerekiyor? Amacım Windows 10'un yanına kurmak. @cengover_ekin @Revivmeooi @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arch or Not
Çözüm Revivmeooi 21 Nisan 2021 baranegun dedi: Bu bölümde ne yapmam gerekiyor? Amacım Windows 10'un yanına kurmak. @cengover_ekin @Revivmeooi @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arch or Not Eki Görüntüle 985365 Genişletmek için tıkla... Ubuntu'ya kaç GB ayırmak istiyorsanız ortadakini sürükleyin ve ayırın.
baranegun dedi: Bu bölümde ne yapmam gerekiyor? Amacım Windows 10'un yanına kurmak. @cengover_ekin @Revivmeooi @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arch or Not Eki Görüntüle 985365 Genişletmek için tıkla... Ubuntu'ya kaç GB ayırmak istiyorsanız ortadakini sürükleyin ve ayırın.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #21 baranegun dedi: Yaşadığım şehiri mi? yoksa Türkiye'yi mi? Genişletmek için tıkla... Türkiye'yi. Artı 1 Eksi
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #22 Revivmeooi dedi: Türkiye'yi. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde oldu. Doğru mu? Dosya Ekleri Screenshot from 2021-04-21 12-07-33.png 261,3 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.600 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Nisan 2021 #23 baranegun dedi: Yaşadığım şehiri mi? yoksa Türkiye'yi mi? Genişletmek için tıkla... Türkiye Istanbul diyecektir Devam Et'i tıklatın. baranegun dedi: Bu şekilde oldu. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 1 Eksi
baranegun dedi: Yaşadığım şehiri mi? yoksa Türkiye'yi mi? Genişletmek için tıkla... Türkiye Istanbul diyecektir Devam Et'i tıklatın. baranegun dedi: Bu şekilde oldu. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #24 Kuruluyor şu anda. Çok teşekkürler @Silinen üye, @Revivmeooi, @Dimensity. Artı 0 Eksi
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.600 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Nisan 2021 #25 baranegun dedi: Kuruluyor şu anda. Çok teşekkürler @Silinen üye, @Revivmeooi, @Dimensity. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam birimizi çözüm olarak işaretleseniz? Artı 0 Eksi
baranegun dedi: Kuruluyor şu anda. Çok teşekkürler @Silinen üye, @Revivmeooi, @Dimensity. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam birimizi çözüm olarak işaretleseniz?
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #26 Silinen üye dedi: Bir şey değil hocam birimizi çözüm olarak işaretleseniz? Genişletmek için tıkla... Hepinizi işaretlemek isterdim ama sadece bir tane seçebiliyorum. Bende ilk mesajı yazan @Revivmeooi hocamı işaretledim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bir şey değil hocam birimizi çözüm olarak işaretleseniz? Genişletmek için tıkla... Hepinizi işaretlemek isterdim ama sadece bir tane seçebiliyorum. Bende ilk mesajı yazan @Revivmeooi hocamı işaretledim.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.600 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Nisan 2021 #27 baranegun dedi: Hepinizi işaretlemek isterdim ama sadece bir tane seçebiliyorum. Bende ilk mesajı yazan @Revivmeooi hocamı işaretledim. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk Linux deneyiminiz mi? Artı 0 Eksi
baranegun dedi: Hepinizi işaretlemek isterdim ama sadece bir tane seçebiliyorum. Bende ilk mesajı yazan @Revivmeooi hocamı işaretledim. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk Linux deneyiminiz mi?
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #28 Silinen üye dedi: Hocam ilk Linux deneyiminiz mi? Genişletmek için tıkla... Evet Ayrıca bu bölümde "atla" dersem ne olur? Dosya Ekleri Screenshot from 2021-04-21 15-13-06.png 446,3 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam ilk Linux deneyiminiz mi? Genişletmek için tıkla... Evet Ayrıca bu bölümde "atla" dersem ne olur?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.600 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Nisan 2021 #29 baranegun dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Hocam orada takılabilir bekleyin söyleyeyim paniklemenize gerek yok söyleyeyim. baranegun dedi: Ayrıca bu bölümde "atla" dersem ne olur? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmayın hem birşeyde olmaz atlamaz da. Artı 1 Eksi
baranegun dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Hocam orada takılabilir bekleyin söyleyeyim paniklemenize gerek yok söyleyeyim. baranegun dedi: Ayrıca bu bölümde "atla" dersem ne olur? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmayın hem birşeyde olmaz atlamaz da.
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #30 Silinen üye dedi: Hocam orada takılabilir bekleyin söyleyeyim paniklemenize gerek yok söyleyeyim. Hayır yapmayın hem birşeyde olmaz atlamaz da. Genişletmek için tıkla... Zaten basamıyorum "atla" tuşuna. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam orada takılabilir bekleyin söyleyeyim paniklemenize gerek yok söyleyeyim. Hayır yapmayın hem birşeyde olmaz atlamaz da. Genişletmek için tıkla... Zaten basamıyorum "atla" tuşuna.