B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Bu bölümde ne yapmam gerekiyor? Amacım Windows 10'un yanına kurmak. @cengover_ekin @Revivmeooi @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arch or Not Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2021
Bu bölümde ne yapmam gerekiyor? Amacım Windows 10'un yanına kurmak. @cengover_ekin @Revivmeooi @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arch or Not
Çözüm Revivmeooi 21 Nisan 2021 baranegun dedi: Bu bölümde ne yapmam gerekiyor? Amacım Windows 10'un yanına kurmak. @cengover_ekin @Revivmeooi @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arch or Not Eki Görüntüle 985365 Genişletmek için tıkla... Ubuntu'ya kaç GB ayırmak istiyorsanız ortadakini sürükleyin ve ayırın.
baranegun dedi: Bu bölümde ne yapmam gerekiyor? Amacım Windows 10'un yanına kurmak. @cengover_ekin @Revivmeooi @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arch or Not Eki Görüntüle 985365 Genişletmek için tıkla... Ubuntu'ya kaç GB ayırmak istiyorsanız ortadakini sürükleyin ve ayırın.
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #41 Ubuntudan selamlar @Silinen üye, @Revivmeooi Artı 0 Eksi
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #42 baranegun dedi: Ubuntu'dan selamlar @Silinen üye, @Revivmeooi Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun . Masaüstü ortamının fotoğrafını atar mısın ben de SSD alınca geçmeyi düşünüyorum. Artı 0 Eksi
baranegun dedi: Ubuntu'dan selamlar @Silinen üye, @Revivmeooi Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun . Masaüstü ortamının fotoğrafını atar mısın ben de SSD alınca geçmeyi düşünüyorum.
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #43 Revivmeooi dedi: Hayırlı olsun . Masaüstü ortamının fotoğrafını atar mısın ben de SSD alınca geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstünü özelleştirmeyi düşünüyorum. Hiç ellemedim. Şuan için bu şekilde gözüküyor. Ayrıca bu şekilde bir sürü arka plan bulunmakta. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-04-21 16-25-44.png 1,1 MB · Görüntüleme: 50 Artı 0 Eksi
Revivmeooi dedi: Hayırlı olsun . Masaüstü ortamının fotoğrafını atar mısın ben de SSD alınca geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstünü özelleştirmeyi düşünüyorum. Hiç ellemedim. Şuan için bu şekilde gözüküyor. Ayrıca bu şekilde bir sürü arka plan bulunmakta.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #44 baranegun dedi: Masaüstünü özelleştirmeyi düşünüyorum. Hiç ellemedim. Şuan için bu şekilde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor kendine has bir teması var. Ekranınız 768p değil mi? Artı 0 Eksi
baranegun dedi: Masaüstünü özelleştirmeyi düşünüyorum. Hiç ellemedim. Şuan için bu şekilde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor kendine has bir teması var. Ekranınız 768p değil mi?
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #45 Revivmeooi dedi: Güzel duruyor kendine has bir teması var. Ekranınız 768p değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, 720P. İleride 4k almayı düşünüyorum, Allah nasip ederse. Şimdi Son Oyuncuyu indirmeyi deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Revivmeooi dedi: Güzel duruyor kendine has bir teması var. Ekranınız 768p değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, 720P. İleride 4k almayı düşünüyorum, Allah nasip ederse. Şimdi Son Oyuncuyu indirmeyi deneyeceğim.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.600 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Nisan 2021 #46 baranegun dedi: Evet, 720P. İleride 4k almayı düşünüyorum, Allah nasip ederse. Şimdi Son Oyuncuyu indirmeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... İsterseniz CraftRise'da indirirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
baranegun dedi: Evet, 720P. İleride 4k almayı düşünüyorum, Allah nasip ederse. Şimdi Son Oyuncuyu indirmeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... İsterseniz CraftRise'da indirirsiniz hocam.
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #47 Silinen üye dedi: İsterseniz CraftRise'da indirirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Linux destekliyor mu? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İsterseniz CraftRise'da indirirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Linux destekliyor mu?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.600 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Nisan 2021 #48 baranegun dedi: Linux destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet sayfasına bakarsanız anlarsınız. baranegun dedi: Linux destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Destekliyor. Artı 0 Eksi
baranegun dedi: Linux destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet sayfasına bakarsanız anlarsınız. baranegun dedi: Linux destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Destekliyor.
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #49 Silinen üye dedi: Evet sayfasına bakarsanız anlarsınız. Destekliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Evet sayfasına bakarsanız anlarsınız. Destekliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.600 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Nisan 2021 #50 baranegun dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni konu açın buradan yardımcı olamayız. Artı 0 Eksi
baranegun dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni konu açın buradan yardımcı olamayız.