B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Bu bölümde ne yapmam gerekiyor? Amacım Windows 10'un yanına kurmak. @cengover_ekin @Revivmeooi @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arch or Not Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2021
Bu bölümde ne yapmam gerekiyor? Amacım Windows 10'un yanına kurmak. @cengover_ekin @Revivmeooi @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arch or Not
Çözüm Revivmeooi 21 Nisan 2021 baranegun dedi: Bu bölümde ne yapmam gerekiyor? Amacım Windows 10'un yanına kurmak. @cengover_ekin @Revivmeooi @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arch or Not Eki Görüntüle 985365 Genişletmek için tıkla... Ubuntu'ya kaç GB ayırmak istiyorsanız ortadakini sürükleyin ve ayırın.
baranegun dedi: Bu bölümde ne yapmam gerekiyor? Amacım Windows 10'un yanına kurmak. @cengover_ekin @Revivmeooi @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Arch or Not Eki Görüntüle 985365 Genişletmek için tıkla... Ubuntu'ya kaç GB ayırmak istiyorsanız ortadakini sürükleyin ve ayırın.
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #51 Silinen üye dedi: Hocam yeni konu açın buradan yardımcı olamayız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, açacağım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam yeni konu açın buradan yardımcı olamayız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, açacağım.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.600 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Nisan 2021 #52 baranegun dedi: Tamamdır, açacağım. Genişletmek için tıkla... Bana haber verin hocam şuan 4 sekme de Sosyal açık. Artı 0 Eksi
baranegun dedi: Tamamdır, açacağım. Genişletmek için tıkla... Bana haber verin hocam şuan 4 sekme de Sosyal açık.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #53 Silinen üye dedi: İsterseniz CraftRise'da indirirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... OpenJDK 8 ile açılmıyor kendisi. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İsterseniz CraftRise'da indirirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... OpenJDK 8 ile açılmıyor kendisi.
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #54 Silinen üye dedi: Hocam SSD değilse bitmemiştir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulum bitmişti aslında. Acil bir işim çıkmıştı. Revivmeooi dedi: OpenJDK 8 ile açılmıyor kendisi. Genişletmek için tıkla... Hocam OpenJDK 8 yükledim Son Oyuncu yine açılmıyor Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam SSD değilse bitmemiştir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulum bitmişti aslında. Acil bir işim çıkmıştı. Revivmeooi dedi: OpenJDK 8 ile açılmıyor kendisi. Genişletmek için tıkla... Hocam OpenJDK 8 yükledim Son Oyuncu yine açılmıyor
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #55 baranegun dedi: Kurulum bitmişti aslında. Acil bir işim çıkmıştı. Hocam OpenJDK 8 yükledim Son Oyuncu yine açılmıyor Genişletmek için tıkla... Varsayılan Java sürümünü değiştirdiniz mi? Artı 0 Eksi
baranegun dedi: Kurulum bitmişti aslında. Acil bir işim çıkmıştı. Hocam OpenJDK 8 yükledim Son Oyuncu yine açılmıyor Genişletmek için tıkla... Varsayılan Java sürümünü değiştirdiniz mi?
KS KS B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #56 Revivmeooi dedi: Varsayılan Java sürümünü değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
Revivmeooi dedi: Varsayılan Java sürümünü değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım?