Ubuntu Touch Yüklemeye Değer mi?

Emin Dmr

Hectopat
Selam arkadaşlar, elimde eski bir telefonum var. İçindeki Android hiçbir şey desteklememye başladı. O yüzden başka yazılımlara yöneleceğim. Araştırıken bilgisayarımda da kurulu olan Ubuntu'nun telefon versiyonu olan "Ubuntu Touch"u buldum. Peki yüklemeye değer mi?

Selam arkadaşlar, elimde eski bir telefonum var. İçindeki Android hiçbir şey desteklememye başladı. O yüzden başka yazılımlara yöneleceğim. Araştırıken bilgisayarımda da kurulu olan Ubuntu'nun telefon versiyonu olan "Ubuntu Touch"u buldum. Peki yüklemeye değer mi?
Yakında detaylı bir Ubuntu Touch incelemesi yapacağım, sizide etiketlerim isterseniz. Konuyu okuyup karar verirsiniz.

Hayır, Ubuntu Touch için hiçbir uygulama doğru düzgün destek sağlamıyor.

Cihazınız desteklenmiyor. Yani kuramazsınız. Ek olarak düşük donanım olduğundan kursanız bile performans sorunları ortaya çıkar.

Cihazınız desteklenmiyor. Yani kuramazsınız. Ek olarak düşük donanım olduğundan kursanız bile performans sorunları ortaya çıkar.

Anladım hocam, galiba işletim sistemi önerisi için konu açacağım. Herkese yardımları için teşekkürler.

Kesinlikle değmez. Uygulama yok. Biraz daha beklemek lazım. İlla bir şey denemek istiyorsanız Custom Android ROM'larını araştırabilirsiniz.

Sırf merakımdan. eski telefonum xiaomi redmi note 8 pro telefonuma unlock kilidini açma süresini bekliyorum. 141 saat sonra telefonun kilidi açılacak. windows pc ye ubports yükleyiciyi indirdim. öyle anlı şanlı uygulama mağzası yok . Olan uygulamalar şu yansıttığım adreste bakabilirsiniz bir kere banka uygulamaları yok olanda yabancı ıng bankın var oda yabancı ülkelerin turk bankası yok .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı