Ubuntu'da Windows 10 USB'si hazırlama

Hocam terminal üzerinden nasıl girebilirim?

cd Downloads veya sen Türkçe kullaniyorsan cd Indirilenler
Daha sonra cikarttigin dosyaya girmek için:
cd ventoy-1.0.49/

Hocam USB'yi girdim ve Ventoy2disk. Sh açılmıyor dedi.
cd Downloads veya sen Türkçe kullaniyorsan cd Indirilenler
Daha sonra cikarttigin dosyaya girmek için:
cd ventoy-1.0.49/

Hocam size ne kadar teşekkür etsem az 2 gündür uğraşıyordum bu lanet şeyle en sonunda sizin sayenizde kurtuldum.

Son düzenleme:
sudo chmod +x Ventoy2Disk.sh bu komutu girdikten sonra bir daha dene.

Hocam size ne kadar teşekkür etsem az 2 gündür uğraşıyordum bu lanet şeyle en sonunda sizin sayenizde kurtuldum.
sudo chmod +x Ventoy2Disk.sh bu komutu girdikten sonra bir daha dene.

Hocam yardımınız lazım her şeyi hallettim ama boot ekranında Windows yok.

Son düzenleme:
"Startup Disk Creator" isimli uygulama ubuntu nun içinde yüklü geliyor sistem uygulaması olarak bununla bootable usb yapılabiliyor.Denemenizi öneririm.

Son düzenleme:
"Startup disk creator" isimli uygulama Ubuntu'nun içinde yüklü geliyor sistem uygulaması olarak bununla bootable USB yapılabiliyor. Denemenizi öneririm.

Hocam Windows. ISO dosyasını kabul etmiyor.
Hangi boot ekranindan bahsediyorsun?

Hocam bunu da halletim ama bu sefer de Windows sürücü yok USB bellek takılı değil tarzı hatalar veriyor bu.

Son düzenleme:
Hocam bunu da halletim ama bu sefer de Windows sürücü yok USB bellek takılı değil tarzı hatalar veriyor bu.

Ben dedigim yontem ile kurulumu gerceklestirmistim. Hatta bircok insaninda isine yaradi.
Neden veriyor hatayi bilmiyorum.

Ben dedigim yontem ile kurulumu gerceklestirmistim. Hatta bircok insaninda isine yaradi.
Neden veriyor hatayi bilmiyorum.

Hocam belki ben bir yeri yanlış yapmışımdır direkten indirdiğimiz 5.5 GB'lık Windows dosyasını USB'nin içine atmamız gerek değil mi başka bir dosyaya gerek yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…