atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 18 Eylül 2021 #1 Merhabalar, Ubuntu kurmuştum. Tekrar Windows'a geçmek istiyorum. Bir türlü yapamadım, nasıl yapacağım?
Merhabalar, Ubuntu kurmuştum. Tekrar Windows'a geçmek istiyorum. Bir türlü yapamadım, nasıl yapacağım?
Çözüm atardamar 23 Eylül 2021 Creax31 dedi: Ubuntu'yu en alta çek öyle dene, olmazsa BIOS pilini çıkar 5 saniye sonra tak. Genişletmek için tıkla... Olmadı, Ventoy uygulaması ile çözüldü.
Creax31 dedi: Ubuntu'yu en alta çek öyle dene, olmazsa BIOS pilini çıkar 5 saniye sonra tak. Genişletmek için tıkla... Olmadı, Ventoy uygulaması ile çözüldü.
C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #2 atardamar dedi: Merhabalar, Ubuntu kurmuştum. Tekrar Windows'a geçmek istiyorum. Bir türlü yapamadım, nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
atardamar dedi: Merhabalar, Ubuntu kurmuştum. Tekrar Windows'a geçmek istiyorum. Bir türlü yapamadım, nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 18 Eylül 2021 #3 Creax31 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nedense işe yaramadı hocam. USB'den boot etmeme rağmen Ubuntu açıldı. Artı 0 Eksi
Creax31 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nedense işe yaramadı hocam. USB'den boot etmeme rağmen Ubuntu açıldı.
C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #4 atardamar dedi: Nedense işe yaramadı hocam. USB'den boot etmeme rağmen Ubuntu açıldı. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'yu en alta çek öyle dene, olmazsa BIOS pilini çıkar 5 saniye sonra tak. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
atardamar dedi: Nedense işe yaramadı hocam. USB'den boot etmeme rağmen Ubuntu açıldı. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'yu en alta çek öyle dene, olmazsa BIOS pilini çıkar 5 saniye sonra tak.
KS KS atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 23 Eylül 2021 #5 Creax31 dedi: Ubuntu'yu en alta çek öyle dene, olmazsa BIOS pilini çıkar 5 saniye sonra tak. Genişletmek için tıkla... Olmadı, Ventoy uygulaması ile çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Creax31 dedi: Ubuntu'yu en alta çek öyle dene, olmazsa BIOS pilini çıkar 5 saniye sonra tak. Genişletmek için tıkla... Olmadı, Ventoy uygulaması ile çözüldü.