K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 3 Temmuz 2021 #1 İç hatlar uçuşuna kutusu açılmamış DualSense alınır mı? Güvenlikte bir sorun çıkar mı? Son düzenleme: 3 Temmuz 2021
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 3 Temmuz 2021 #2 Şahsi eşya gibi valize kutusunu açıp çıplak bir biçimde koyarsanız vergi şudur budur çıkmaz.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.025 Çözümler 73 Yer İstanbul 3 Temmuz 2021 #3 KoltuktakiElektarlar dedi: İç hatlar uçuşuna kutusu açılmamış DualSense alınır mı? Güvenlikte bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Konsola sorun çıkarmıyorlar. DualSense'e sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum.
KoltuktakiElektarlar dedi: İç hatlar uçuşuna kutusu açılmamış DualSense alınır mı? Güvenlikte bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Konsola sorun çıkarmıyorlar. DualSense'e sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum.
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 3 Temmuz 2021 #4 erentronik dedi: Konsola sorun çıkarmıyorlar. DualSense'e sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Batarya ve kapalı kutu olduğu için emin olamadım açıkçası.
erentronik dedi: Konsola sorun çıkarmıyorlar. DualSense'e sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Batarya ve kapalı kutu olduğu için emin olamadım açıkçası.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 3 Temmuz 2021 #5 KoltuktakiElektarlar dedi: Batarya ve kapalı kutu olduğu için emin olamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... ErenAKKOC dedi: Şahsi eşya gibi valize kutusunu açıp çıplak bir biçimde koyarsanız vergi şudur budur çıkmaz. Genişletmek için tıkla...
KoltuktakiElektarlar dedi: Batarya ve kapalı kutu olduğu için emin olamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... ErenAKKOC dedi: Şahsi eşya gibi valize kutusunu açıp çıplak bir biçimde koyarsanız vergi şudur budur çıkmaz. Genişletmek için tıkla...
Kırmızıbaşlıklıbalık Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 26 3 Temmuz 2021 #6 KoltuktakiElektarlar dedi: Batarya ve kapalı kutu olduğu için emin olamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Telefonların da bataryası var.
KoltuktakiElektarlar dedi: Batarya ve kapalı kutu olduğu için emin olamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Telefonların da bataryası var.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 3 Temmuz 2021 #7 Dual Sense dediğin PS kolu değil mi? Koca PS taşıyorlar kolu hiç sorun olmaz. İster çantana ister valizine at hiç farketmez. ErenAKKOC dedi: Şahsi eşya gibi valize kutusunu açıp çıplak bir biçimde koyarsanız vergi şudur budur çıkmaz. Genişletmek için tıkla... İç hatlar demiş arkadaş. O yüzden kutu vergi gibi şeyler zaten olmaz bence.
Dual Sense dediğin PS kolu değil mi? Koca PS taşıyorlar kolu hiç sorun olmaz. İster çantana ister valizine at hiç farketmez. ErenAKKOC dedi: Şahsi eşya gibi valize kutusunu açıp çıplak bir biçimde koyarsanız vergi şudur budur çıkmaz. Genişletmek için tıkla... İç hatlar demiş arkadaş. O yüzden kutu vergi gibi şeyler zaten olmaz bence.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 3 Temmuz 2021 #8 painkiller dedi: Dual Sense dediğin PS kolu değil mi? Koca PS taşıyorlar kolu hiç sorun olmaz. İster çantana ister valizine at hiç farketmez. İç hatlar demiş arkadaş. O yüzden kutu vergi gibi şeyler zaten olmaz bence. Genişletmek için tıkla... İç hatlarsa salla gitsin, bir şey olmaz.
painkiller dedi: Dual Sense dediğin PS kolu değil mi? Koca PS taşıyorlar kolu hiç sorun olmaz. İster çantana ister valizine at hiç farketmez. İç hatlar demiş arkadaş. O yüzden kutu vergi gibi şeyler zaten olmaz bence. Genişletmek için tıkla... İç hatlarsa salla gitsin, bir şey olmaz.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 3 Temmuz 2021 #9 KoltuktakiElektarlar dedi: Batarya ve kapalı kutu olduğu için emin olamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hiç sorun olmaz. @Salihbilgic0 ’in dediği gibi telefon da alınmazdı öyle olsaydı. ErenAKKOC dedi: İç hatlarsa salla gitsin, bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Aynen adam 5 lt. turşu bidonu taşıyor ona laf etmiyorlar
KoltuktakiElektarlar dedi: Batarya ve kapalı kutu olduğu için emin olamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hiç sorun olmaz. @Salihbilgic0 ’in dediği gibi telefon da alınmazdı öyle olsaydı. ErenAKKOC dedi: İç hatlarsa salla gitsin, bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Aynen adam 5 lt. turşu bidonu taşıyor ona laf etmiyorlar
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 3 Temmuz 2021 #10 painkiller dedi: Dual Sense dediğin PS kolu değil mi? Koca PS taşıyorlar kolu hiç sorun olmaz. İster çantana ister valizine at hiç farketmez. İç hatlar demiş arkadaş. O yüzden kutu vergi gibi şeyler zaten olmaz bence. Genişletmek için tıkla... kapalı kutu olduğu için içim rahat etmemişti, içimi rahatlattığınız için teşekkürler.
painkiller dedi: Dual Sense dediğin PS kolu değil mi? Koca PS taşıyorlar kolu hiç sorun olmaz. İster çantana ister valizine at hiç farketmez. İç hatlar demiş arkadaş. O yüzden kutu vergi gibi şeyler zaten olmaz bence. Genişletmek için tıkla... kapalı kutu olduğu için içim rahat etmemişti, içimi rahatlattığınız için teşekkürler.