Uçak Gövde Motor Bakım bölümü iyi midir?


Uçak teknolojisi yazmayı düşünüyorum. Bu yıl normalde istediğim yer, öğrencilik hayatımın da güzel geçeceğini düşünerek Ege Üniversitesi'ydi.
Fakat Ege'nin SHY-147 kapsamında b kategorisi (B1/B2) lisans eğitimi yetkisi olmadığını öğrendiğim için vazgeçtim.
Şimdi hedefim, SHY-147 kapsamında hem a hem b kategorilerinde yetkili olan thk üniversitesi ya da Kapadokya Üniversitesi.
Sence mantıklı bir tercih listesi mi?

TYT matematikte 30 nete yakın çıkartabiliyorum bu 2 yılda biraz da çalışarak uçak mühendisliğine geçişte deneyeceğim fakat olmazsa da hayat şartları olarak güzel bir meslek edinmeliyim.
 

Kapadokya'nın pegasus ile anlaşması varmış staj için ancak bir kampüsü İstanbul, biri Kapadokya'da. Acaba kapadokya kampüsünde bu staj imkanı var mı? Ben de bu bölümü düşünüyorum.
 
Reis iki sene olmuş ama umarım yazarsın. Ben de uçak teknolojisi okuyacağım Kapadokya üni düşünüyorum sen nevsehirdekini mi İstanbul'dakini öneriyordun? İstanbul'a yetmedi puanım Eskişehir Osmangazi ve Kapadokya arası kaldım. Belki İstanbul üni cerrahpasa da olabilir tavsiyem var mı?
 
ESOGÜ yaz direkt düşünme, DGS ile UGMB’ye geçersin tekniğe.
 

hocam merhabalar. Benim kafam çok karıştı şu sıralar. Uçak gövde motor mu yazayım yoksa uçak bakım ve onarım mı? Arasında ki farkı anlatabilirsen çok sevinirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…