Uçak gövde ve motor bakımı bölümü için laptop önerisi

Bütçe
50.000

WryAlchemist266

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. Bu sene Eskişehir teknikte uçak gövde ve motor bölümüne yerleştim. Bölüm 4 yıllık ve uzun ömürlü bir bilgisayar olmalı. Ders programına baktığımda bilgisayar tabanlı dersler var. Ayrıca motor mekaniği, termodinamik vs dersler var. Arada oyun da oynayan biri olarak güçlü bir laptopa ihtiyacım var. Bütçem 50k ya kadar zorlanmayacak düzeyde(daha ucuz modelde önerebilirsiniz, önemli olan yeterli olması).önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen yerinizde olsam ikinci el M.2 çipli bir MacBook alıp sadece okul için kullanır, oyun için ise ayrı bir sistem düşünürdüm. Okul/iş için ayrı bir MacBook almak benim için inanılmaz bir pratiklik oldu.

Şahsen yerinizde olsam ikinci el M.2 çipli bir MacBook alıp sadece okul için kullanır, oyun için ise ayrı bir sistem düşünürdüm. Okul/iş için ayrı bir MacBook almak benim için inanılmaz bir pratiklik oldu.
Apple düşünmüyorum.Oyun için almıyorum arada oynarım zaten.Bölümde 3d programlar kullanılıyor.Yani hepsinin 1 yerde olması daha iyi olur benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı