Uçak teknolojisi hangi üniversitede okunabilir?

A07

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. YKS 2025 sonucu uçak teknolojisi bölümünü yazmaya karar verdim. TYT 219k yaptım. Aklımda şu üniversiteler var (KYK olması lazım yakın)

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
Kapadokya Üniversitesi (Mustafa Paşa Yerleşkesi/Nevşehir)

Bu üniversitelerden öneriniz var mı? Kapadokya önerildi ama İstanbul'daki olmadığından eğitimi hakkında bir şey bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
(KYK olması lazım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Cerrahpaşadan mezunum kampüsü çok kötü yerde hadımköy hiç önermem ama eğitimi 10/10
Kyk açısından mı kötü hocam yoksa imkan vs. mi?

Kapadokyayı öneririm bende uçak gövde bakım mezunuyum modül sınavları olarak ve eğitim yönünden daha iyi.
Teşekkür ederim hocam bu arada kaç öğretim görevlisi var? Sitesinde toplam 13 kişi görünüyor ama kaç tanesi İstanbul'da bilemedim.

Kyk açısından mı kötü hocam yoksa imkan vs. mi?

Teşekkür ederim hocam bu arada kaç öğretim görevlisi var? Sitesinde toplam 13 kişi görünüyor ama kaç tanesi İstanbul'da bilemedim.
Kanka kyk yapacaklardı oraya yaptılar mı bilmiyorum yapmadılarsa çok kötü yaptılarsa da konum kötü

Sosyal anlamda bişey beklemiyorum hocam pek dolaşmam zaten KYK yapılmış evet çıkar inşallah yoksa gitmem büyük ihtimalle.
Tamamen sanayii bölgesi her tarafı ve ulaşım acayip zor arkadaşın beylikdüzüne çağırsa 1 saat otobüste ayakta beklicen kampüste dolaşırken yanımızdan inek geçiyordu öyle söliyim.

Tamamen sanayii bölgesi her tarafı ve ulaşım acayip zor arkadaşın beylikdüzüne çağırsa 1 saat otobüste ayakta beklicen kampüste dolaşırken yanımızdan inek geçiyordu öyle söliyim.
Şu an benim iş yeri oraya 5dk uzaklıkta hadımköyde hem üniyi orda okudum hem çalıştığım yer burda yanii benden iyi bilemez kimse emin ol pişmanlık ya.

hocam ben yanlış mesaja bakip yanlış mesaj atmıştım bilmiyorum açıkçası yapıldı mı :D ben Kapadokya üni için sandım bir an Cerrahpaşa yazmayacağım yurt yok diye sanırım bu arada Ege üni hakkında bilginiz var mı? Hiç kimseyi bulamadım çok ilginç bir üni

hocam ben yanlış mesaja bakip yanlış mesaj atmıştım bilmiyorum açıkçası yapıldı mı :D ben Kapadokya üni için sandım bir an Cerrahpaşa yazmayacağım yurt yok diye sanırım bu arada Ege üni hakkında bilginiz var mı? Hiç kimseyi bulamadım çok ilginç bir üni
Ege üni babam mezun iyidir de o kampüs hakkında hiç bi fikrim yok cerrahpaşadan kaç kadapokya güzeldir. Amele gibi hemen atlamaya gerek yok güzel gezilecek yerlerde okuyun abi bidaha yaşayamıcanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı