Çözüldü Uçakta sigara taşıma sınırı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar 16 yaşındayım. Memleketimden eski paket sigara götürmek istiyorum, yaklaşık 10 karton. Sınırı ne kadar bilmek istiyorum. Kimisi 20 karton kimisi 3 karton yazmış. Kesin emin olup cevap verebilecek biri var mı?

Çözüm
TÜTÜN VE TÜTÜN ÜRÜNLERİ
1- Sigaralar 600 adet
2- Sigarillolar (her biri 3 gr.dan ağır olmayan purolar) 100 adet
3- Puro 50 adet
4- Kıyılmış tütün (200 yaprak sigara kağıdı ile) 250 gr.
5- Pipo tütünü 250 gr.
Kaynak T.C. Ticaret Bakanlığı
Ben de aynı durumdayım şu an haftaya uçuşum var 1 paket sigara olacak çantamda bir de çakmak 16 yaşındayım.

Ben 17'yim, Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelirken her uçuşumda 15-20 tane elektronik sigara, 10 15 tane de paketli sigara getiriyorum. Hiçbir sorun yaşamadım su ana kadar. Ama Türkiye'ye varışta hava alanından cıkarken gümrükten geçiyorsun. Orada üzerinde gümrük yazan ya da sivil bir polis kardeşim bir gir su makineden geç derse sıkıntı büyük...

Ben 17'yim, Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelirken her uçuşumda 15-20 tane elektronik sigara, 10 15 tane de paketli sigara getiriyorum. Hiçbir sorun yaşamadım su ana kadar. Ama Türkiye'ye varışta hava alanından cıkarken gümrükten geçiyorsun. Orada üzerinde gümrük yazan ya da sivil bir polis kardeşim bir gir su makineden geç derse sıkıntı büyük...
Kanka benim uçuşum iç hat Gaziantepten İstanbula.Sıkıntı çıkmaz diyor herkes bir deneyeceğim yazarım geçirirsem

Ben askerden geldiğimde 10 karton sigara ile girmiştim. Halbuki kanun gereği 600 sigara getirebiliyorduk. Görevliler umursamadılar bile.
Ben 18 yaş altı olduğum için soruyorum herkes sıkıntı olmaz dedi ama gene de biraz tedirginim.Uçuşum iç hatlar bu arada bilginiz varsa bu konuda çok sevinirim cevaplarsanız

Ben ozbekistandan 5 karton iqos getircem sikinti cikarmi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı