Hayır o zaten zamanla olacak, alttaki pirinç tabaka o. İade etmeye değmez.Bugün kullanırken şunu fark ettim, sizce bunun için iade değer mi? Daha doğrusu kabul ederler mi?
Boyası kaplama olduğu için normal bir durum. Scrikss Graph X kadar olmasa da bu modelde de belli bir süre sonra çok az soyulmalar oluyor. Önceki mesajımda kast ettiğim buydu. Boyasız olan modellerin bu avantaji oluyordu. Ancak Rotring 500 için bu çok sıkıntı değil çünkü çok az miktarda soyulma oluyor. Bir Scrikss Graph X kadar değil.Bugün kullanırken şunu fark ettim, sizce bunun için iade değer mi? Daha doğrusu kabul ederler mi?
Graph X direk boyayı kalıp gibi çıkartıyor soyulmuyor.Boyası kaplama olduğu için normal bir durum. Scrikss Graph X kadar olmasa da bu modelde de belli bir süre sonra çok az soyulmalar oluyor. Önceki mesajımda kast ettiğim buydu. Boyasız olan modellerin bu avantaji oluyordu. Ancak Rotring 500 için bu çok sıkıntı değil çünkü çok az miktarda soyulma oluyor. Bir Scrikss Graph X kadar değil.
Hocam siz kaleme dokunmayın o yine aşınacak zaten (Bu süre çok uzun olacaktır ama aşınacaktır) yapabileceğiniz bir şey yok. İyi yönünden bakın bakın kaleminiz çift renk oluyorEvet tamam, umarım unuturum gider, böyle şeylere çok takılıyorum da. )))
Hocam siz kaleme dokunmayın o yine aşınacak zaten (Bu süre çok uzun olacaktır ama aşınacaktır) yapabileceğiniz bir şey yok. İyi yönünden bakın bakın kaleminiz çift renk oluyorBenimkinin uç kısımlarında altın işlemeler oldu
![]()