Uçlu kalem önerisi

Yukarıda atılan rotring Rapid'i öneririm şu an elimde tutuyorum harika kalem.
Ama sözelciyim çok yazı yazıyorum diyorsan önermem onun yerine serve Deep öneririm.

Gerçekten bunu ben de öneririm. Lise 1'de aldım kendime bundan, şu an 9. senesinde. Üniversiteyi hazırlık dahil 5 senedir okuyorum mezun olacağım kalem hâlâ sağlam.

Gerçekten bunu ben de öneririm. Lise 1'de aldım kendime bundan, şu an 9. senesinde. Üniversiteyi hazırlık dahil 5 senedir okuyorum mezun olacağım kalem hâlâ sağlam.

Listeye eklendi zaten bu 3 kalem. Faber Castell Grip, Rotring Rapid ve Pensan My-IQ marka kalemler listede şu an. Hangisini alacağımı bilemedim şu an. Kararsızım.

Rotring tikky kullanıyorum gayet memnunum.Trendyol üzerinden 70 tlye almıştım.

Sürekli kırtasiyeden 15-20 TL'ye kalem alacağıma ve haftada 1-2 kere değiştireceğime 1 kere alırım 3-4 sene kullanırım. İşi garantiye almak ne zamandır dalga konusu oluyor?

O sana bağlı. BİM'den 15 TL'ye çakma Faber Castell almıştım 4. yılım hala sıkıntısız çalışıyor. Neredeyse her gün 3-4 saat kullanıyorum.

Faber Castell grip.

Almanızı tavsiye etmem. Ben tikky, Rapid ve castell grip 3 kalemi de alıp incelemiştim, tutuşu en rahat o 3Ü arasında ama yazı yazmak test çözmek falan diğerleri kadar keyif vermiyor.
Dediğim gibi serve Deep de çok güzel hatta Rapid'le yarışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…