Yukarıda atılan rotring Rapid'i öneririm şu an elimde tutuyorum harika kalem.
Ama sözelciyim çok yazı yazıyorum diyorsan önermem onun yerine serve Deep öneririm.
Sürekli kırtasiyeden 15-20 TL'ye kalem alacağıma ve haftada 1-2 kere değiştireceğime 1 kere alırım 3-4 sene kullanırım. İşi garantiye almak ne zamandır dalga konusu oluyor?
En ucuz Pensan My-IQ 0.5 mm Versatil Kalem fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Pensan My-IQ 0.5 mm Versatil Kalem özelliklerini incele, 69,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gerçekten bunu ben de öneririm. Lise 1'de aldım kendime bundan, şu an 9. senesinde. Üniversiteyi hazırlık dahil 5 senedir okuyorum mezun olacağım kalem hâlâ sağlam.
En ucuz Pensan My-IQ 0.5 mm Versatil Kalem fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Pensan My-IQ 0.5 mm Versatil Kalem özelliklerini incele, 69,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gerçekten bunu ben de öneririm. Lise 1'de aldım kendime bundan, şu an 9. senesinde. Üniversiteyi hazırlık dahil 5 senedir okuyorum mezun olacağım kalem hâlâ sağlam.
Listeye eklendi zaten bu 3 kalem. Faber Castell Grip, Rotring Rapid ve Pensan My-IQ marka kalemler listede şu an. Hangisini alacağımı bilemedim şu an. Kararsızım.
Sürekli kırtasiyeden 15-20 TL'ye kalem alacağıma ve haftada 1-2 kere değiştireceğime 1 kere alırım 3-4 sene kullanırım. İşi garantiye almak ne zamandır dalga konusu oluyor?
Almanızı tavsiye etmem. Ben tikky, Rapid ve castell grip 3 kalemi de alıp incelemiştim, tutuşu en rahat o 3Ü arasında ama yazı yazmak test çözmek falan diğerleri kadar keyif vermiyor.
Dediğim gibi serve Deep de çok güzel hatta Rapid'le yarışır.