tahatrkk Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 352 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:22 #11 Kasım_0 dedi: Hocam daha yeni 3 tanesini 200 TL'ye aldım gerçekten de çok sağlam kalemler. Genişletmek için tıkla... nereden aldınız bende bunlardan koleksiyon yapacağım pembe beyaz gri olarak
Kasım_0 dedi: Hocam daha yeni 3 tanesini 200 TL'ye aldım gerçekten de çok sağlam kalemler. Genişletmek için tıkla... nereden aldınız bende bunlardan koleksiyon yapacağım pembe beyaz gri olarak
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.183 Çözümler 5 Bugün 01:24 #12 tahatrkk dedi: Nereden aldınız? Bende bunlardan koleksiyon yapacağım pembe beyaz gri olarak. Genişletmek için tıkla... Faber Castell ECON URBAN VERSATİL UÇLU KALEM 0.5 mm 3 RENK SET - Fiyatı, Yorumları Faber Castell ECON URBAN VERSATİL UÇLU KALEM 0.5 mm 3 RENK SET yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben şunu almıştım hocam Trendyol'da her rengi var neredeyse.
tahatrkk dedi: Nereden aldınız? Bende bunlardan koleksiyon yapacağım pembe beyaz gri olarak. Genişletmek için tıkla... Faber Castell ECON URBAN VERSATİL UÇLU KALEM 0.5 mm 3 RENK SET - Fiyatı, Yorumları Faber Castell ECON URBAN VERSATİL UÇLU KALEM 0.5 mm 3 RENK SET yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben şunu almıştım hocam Trendyol'da her rengi var neredeyse.