Ucuz 2. el PS5 ilanları gerçek mi?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
2.el PS5 bakıyorum. Dolap'ta 1–3 ay arası kullanılmış PS5'ler gördüm. Fiyatları 9.850 ile 11.850 TL arası. Her birinin garantisi 21+ ay var. Bu fiyata sizce doğru mudur, yoksa dolandırıcı olma ihtimali var mı? Doğruysa almayı düşünüyorum.

PS 5 piyasasını bilmiyorum sağlam denilebilecek 2. el PS 5 Slim kasalar kaç TL oluyor peki? 19.500'a Sahibinden'de 0 buldum bu fiyata yakınsa 0 almak daha mantıklı.

Piyasa fiyatının kat kat altında bir ürün görürseniz net dolandırıcı. O resimleri Google'dan aratın. O resimler, kendilerine bile ait değildir belki de.

Bu dolap ilanları direk dolap üzerinden satış yapmıyor. Dolaptan bu ilanı alsanız, size farklı bir şey yollasa zaten direk iade edersiniz o konuda sıkıntı çıkmaz. Zaten bu ilanı satın alırsanız iptal etmenizi isteyecekler. Fotoğraflara ya da açıklamada yazdığı gibi yorum kısmına telefon numaralarını bırakıyorlar. Oradan ulaşıp konuşursanız asıl neyi amaçladıklarını öğrenebilirsiniz. Havale sonrası kargolarım vs. derse direk dolandırıcı. 15-16 bin bandına satıyorum ama uygulamalar komisyon kesiyor vs. derse o zaman düşünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…