Ucuz 3.5" HDD Tavsiyesi

Skittles

Hectopat
8 Senedir kullandığım HDD ömrünü tamamladı. Uygun fiyatlı, mümkünse sıfır 3.5'' HDD önerebilirseniz sevinirim.

8 Senedir kullandığım HDD ömrünü tamamladı. Uygun fiyatlı, mümkünse sıfır 3.5" HDD önerebilirseniz sevinirim.

Kanka konudan biraz ayrı ama sistemimiz aynı 8 GB daha fazla var sende FPS artışı oldumu bayağı 16 GB RAM olunca?

Kanka konudan biraz ayrı ama sistemimiz aynı 8 GB daha fazla var sende FPS artışı oldumu bayağı 16 GB RAM olunca?

Açıkçası büyük bir fark olmadı, belki 5FPS fark etmiştir. Ekstra RAM yerine biraz daha iyi bir işlemci alsaydım çok daha büyük bir fark olurdu diye düşünüyorum.

Konuya geri dönecek olursak, n11'deki uzay2020 isimli bu satıcı sizce güvenilir mi? Garantili ve faturalı demiş, fakat ürünün sıfır mı 2. el mi olduğu yazmıyor.

Ekleme: Önerileriniz için teşekkürler. Toshiba almak isterdim fakat bütçemi aşıyor. Bunu sipariş ettim, umarım iyi çıkar.
HDD bugün geldi. Yaptığım testlere göre sağlıklı gözüküyor. Tek kafama takılan şey WD'nin "warranty check" sayfasına HDD'nin seri numarasını yazınca "no results found" yazması. Eğer HDD gerçekten 2019'da üretildiyse en az 2 sene daha garantisi çıkması gerekmez miydi? Okuma/yazma hızlarını aşağıya koydum, sizce bu hızlar normal mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20200927_121050.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…