Ucuz AM4 anakart önerisi

Bütçe
1500-2500

Nocates

Decapat
Daha fazla  
BIOS güncellemesi sırasında anakartımın bozulduğunu düşünüyorum hiçbir ekran gelmiyor çalışırken, kullandığım işlemci AMD R5 5600 uygun fiyatlı çok da kötü olmayan bilindik markalardan bir anakart istiyorum. Önerileriniz var ise yazabilirsiniz teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar kullanmam doğru bilmiyorum ama GIGABYTE A320M-H anakartla aynı işlemciyi kullanıyorum çok da ucuza almıştım. Sıkıntısını da görmedim ama eski.

BIOS güncellemesi sırasında anakartımın bozulduğunu düşünüyorum hiçbir ekran gelmiyor çalışırken, kullandığım işlemci AMD R5 5600 uygun fiyatlı çok da kötü olmayan bilindik markalardan bir anakart istiyorum. Önerileriniz var ise yazabilirsiniz teşekkürler.
Bütçeyi aşabiliyorsanız bunu tavsiye ederim: https://www.akakce.com/anakart/en-u...ntm-3-nesil-islemciler-fiyati,1037784325.html

Aşamıyorsanız bu:

Zaten AM4 anakartlar sıfır fiyatlar olarak 2000TL'den başlıyor. 1500'e anca 2.el bulabilirsiniz.
Ayrıca 2000TL civarına 2.el de MSI Gaming Plus gibi kartlar düşebiliyor. Onlarıda alabilirsiniz temizse.

Bu alınır mı? Yoksa ASUS mu alayım yarın almayı düşünüyorumda MediaMarkt, Vatan Bilgisayar gibi mağazaların birinden.

Geri
Yukarı