Ucuz AM4 anakart önerisi

Bütçe
1500-2500
BIOS güncellemesi sırasında anakartımın bozulduğunu düşünüyorum hiçbir ekran gelmiyor çalışırken, kullandığım işlemci AMD R5 5600 uygun fiyatlı çok da kötü olmayan bilindik markalardan bir anakart istiyorum. Önerileriniz var ise yazabilirsiniz teşekkürler.

Dostum BIOS Update yaparken siyah ekranda kaldı değil mi? Bende de öyle oldu nasıl düzelteceğim.

Yaptırmak için 1500TL istediler yeni anakart aldım bende büyük ihtimal evdeki imkanlarla düzeltemezsin.

Dostum ben Update yaptım. Bendeki siyah ekran sadece yanlış USB seçmem sonucu olmuş. Kapatıp açınca düzeldi ama ben derin bir araştırma sonucunda bir kullanıcının yorumundan nasıl yapıldığını öğrendim. Çok saçma ve rezil bir yöntemle güncelleniyor. Eğer güncellemek istersen veya başka bu dertten yanan arkadaşlar varsa bu siteyi ziyaret etsin:

Dostum ben Update yaptım. Bendeki siyah ekran sadece yanlış USB seçmem sonucu olmuş. Kapatıp açınca düzeldi ama ben derin bir araştırma sonucunda bir kullanıcının yorumundan nasıl yapıldığını öğrendim. Çok saçma ve rezil bir yöntemle güncelleniyor. Eğer güncellemek istersen veya başka bu dertten yanan arkadaşlar varsa bu siteyi ziyaret etsin:
Hocam kapatıp açmama rağmen düzelmedi hiçbir şekilde bilgisayarcıya götürdüm bios silinmiş dediler

Geri
Yukarı